icon

Obriezka pri diabetes

19. okt 2025

Bol som prvýkrát na preventívnej prehliadke u urologa a bola mi diagnostikovaná fimoza. Urológ má informoval o tom, že sa to dá chirurgický riešiť pomocou obriezky. Predložka sa mi dá stiahnuť v pokojovom stave s problémami a počas erekcie je to nemožné a ak by som so stiahnutou predložkou mal erekciu, veľmi to bolí a omina. Som diabetik a obávam sa, že mi cukrovka môže problém s predložkou ešte zhoršiť (zatiaľ mi predložka nepraska a neboli). Obriezku by som zvážil, ale urológ, u ktorého som platil 40 EUR ako registračný poplatok, mi ju nespraví a môže mi dať len lekársku správu , s ktorou sa mám obrátiť na nemocnicu alebo centrum jednodňovej chirurgie. Hlavné, že na stránke má vypísané, že robí obriezky. Neviem, ako postupovať. Urológ mi ju neodporúča, do kým nemám bolesti na predložke vraj, ak som s tým doteraz mohol žiť, tak to mám nechať tak). Čo by ste robili na mojom mieste?

kiki68
19. okt 2025

@anonym_autor odporucam ist do TN na urologiu, su super sikovni a dat spravit obriezku. Ved to ma 90% chlapov v USA, tam povazuju nasich muzov za divne kusy 😀

sissy27
19. okt 2025
@kiki68

@anonym_autor odporucam ist do TN na urologiu, su super sikovni a dat spravit obriezku. Ved to ma 90% chlapov v USA, tam povazuju nasich muzov za divne kusy 😀

@kiki68 keby len usa, je to bezna prax aj u moslimov a zidov. Len u nas sa toho chlapi boja ako keby predkozka ukryvala vsetku ich mudrost a silu 🙄

@anonym_autor ked ti bude robit problem slepe crevo, zlcnik, zubny kaz, cokolvek ine, tiez si to budes chranit ako svaty gral ? Asi nie. Aky mas teraz sexualny zivot? Uzivas si ho, mas z neho potesenie?

brest9
23. okt 2025

@anonym_autor Pri sexe Ti to nevadí?? Sa mi to nezdá podľa Tvojho popisu...

brest9
24. okt 2025
@kiki68

@kiki68 mňa obrezali až po 40, ale musím povedať, že sex je oveľa lepší 👍👍

autor
9. nov 2025
@brest9

@kiki68 mňa obrezali až po 40, ale musím povedať, že sex je oveľa lepší 👍👍

@brest9 a ako dlho sa ti to hojilo?

luccija
9. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor určite obriezku načo mať diskomfort.Sam píšeš, že pri erekcii to boli a omina.Mal si už sex?lebo môj známy si to práve natrhol pri sexe a potom už neváhal nad op.Normálne do nemocnice, alebo jednodnovka hojí sa to rýchlo, lepšie to vyzerá a lepšia hygiena

brest9
9. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor "Abstinencia" 6 týždňov, skoro som už steny škrabal 😆