Od očkovania mám problém s menzesom
keby som pred rokom vedela co viem teraz nik ma neprinuti dat sa ockovat sa proti covidu..od ockovania menzes nikde len vyvolavacky..predtym cyklus pravidelny..(jasnee s ockovanim to nesuvisi) otcovi zrazu zistili cukrovku, mama po druhej davke kazdy mesiac chora - nadcha priedusky, vkuse daco...svokra od ockovania uz 2x lahka mrtvica..a mozem pokracovat...nechapem ako sme mohli byt taki sprosti a dali sa na to nahovorit..
mrzi ma, ze si sa nechala takto nachytat.ockovanie pre mladeho cloveka malo viac negativ ako pozitiv.skor ci neskor pravda vyjde napovrch.
aj mna to mrzi ..uz nikdy viac
No vidis, ja zas nepoznam nikoho osobne, kto by mal problem z ockovania 🤷♀️
@ropucha6 ja zas nikoho kto by nemal
Mozno keby si to nedala ako anonym, tak ti aj uverim, takto zial nie, papa
Mne zas spustilo tetaniu ktoru neviem ovládať
Muž po očkovaní mal druhýkrát covid druhýkrát skoncil v nemocnici mlady človek dovtedy nebol nikdy cjory co sa poznáme cca 10r
Aj niektorí lekári zmenili postoj k očkovanu
By má zaujímalo či tu má aj niekto aj dôkaz… moju známu začali strašne v tom obdobi bolieť nohy , kebyže je zaočkovaná mala by to určite z toho … veď tu bol covid prekonali ho skoro všetci … doteraz sa nevie aky mal dopad … ale hľa tu Ružena s Jožom z Kežmerku vedia , že za všetko môže ockovanie ….. aspoň to mate na čo hodiť … samozrejme ze to môže byt z toho ale preco to niekto tvrdí keď to nema podložené …nechápem …
Kolegyna mala presne to co ty, totalne poruseny cyklus po ockovani, bud nedostala vobec, alebo aj 2x do mesiaca, dovtedy uplne pravidelny. Bola ockovana uplne medzi prvymi, vtedy sa na gynde dusoval doktor, ze to nemoze byt z ockovania, ale nevedel zistit pricinu. Pamatam si, ze vela zien v robote toto vtedy malo, ale na zaciatku sa oficialne tvrdilo, ze to nie je z vakciny. Potom asi po roku doktor pripustil, ked uz to tusim priznal aj
sam vyrobca, aj to dali do pribaloveho letaka, ze vedlajsi ucinok su poruchy cyklu. Ale ze sestricka jej neoficialne potvrdila uz na zaciatku, ze toho maju strasne vela. A moze kto chce co chce hovorit, neverit, mala som to v robote od bab z prvej ruky, kolke mali s tymto problem. A cim mladsie tym horsi priebeh..😒 Ale tato jedna kolegyna mala najhorsie, ostatnym sa to po 2-3 cykloch upravilo, jej to dlho trvalo. Holt smola😒
zo zaciatku ked sa zeny stazovali na poruchy cyklu hned boli članky ze nie urcite to s ockovanim nesuvisi..potom ked tych zien bolo uz viac z viacerich krajin pripustili ze moze,a nakonieco po vyskume sa zistilo ze ano ockovanie ma dopad na menzes..
@lubmar ako dlho mala problemy?..ja mam skoro rok
No vyse roka urcite, a aj doteraz to stale nie je ono. Zrovna nedavno to spominala, a ze doktor jej povedal, ze to uz moze mat zacinajuci prechod, kedze ma po 40ke😁.
@lubmar ja mam 34
No to ma mrzi, to ako kamaratovi, mlademu chalanovi 30 - tnikovi, povedal doktor, ked ho po ockovani zacali bez priciny velmi boliet klby, ze si vytiahol proste Cierneho Petra.. ze 100 ludom nie je nic a on je ten 101..
mne sa zlomil zub.... tiez to mam z ockovania?
Ja poznám iba ľudí, ktorí neboli očkovaní a majú problémy 🤷♀️ Jedna kolegyňa mala dvakrát kovid a rok je na pnke s postkovidom.
problemy z ockovania nie su vylucene, ale su pomerne ojedinele. ovela horsi je postcovid, ale na to si ludia nejak nespominaju, ze aj kovid mali, urcite je to z ockovania... zuza aj jozo kolkych poznaju, co to maju z ockovania... "poznaju" aj jednu, co to mala ona, jej mamka, tatko, svokra a mozno aj ich pes. ze to pisala anonymne na modreho kona, to je detail...
btw, osobne som ockovana 4x, ziadny kovid a ziadne problemy
@heln to je co za hlupu poznamku?
je to normalna otazka, presne ako ta tvoja.
@heln to myslite vazne ??
@heln lebo normalne mi tu ostava niekedy rozum stat
pripustme, ze ockovanie proti covidu mohlo spustit u teba problemy s cyklom, ale to sa ti mohlo stat rovnako aj po prekonani covidu,
ja ziadne problemy nemam, cyklus mam presne taky isty ako pred ockovanim.
pre mna je nepochopitelne, ze vsetky zdravotne problemy po ockovani sa davaju do suvisu s ockovanim, lebo pred tym ziadny ludia chori asi neboli a nic ine na to vplyvat asi nemoze,
tradicna slovenska kuchyna - vyprazane rezne, klobasy, udene maso.. voda je znecistena mikroplastami, vzduch je znecisteny, poda je znecistena, v potravinach je tolko umelych prisad o ktorych nikto ani netusi co mozu sposobit, dokazana karcinogenita bola pri pepies bacon, cukrikoch haribo a inych, pijeme prvu ligu, kto nepije je divny, jeme cukor, lebo ho predsa potrebujeme, zijeme nezdravo, ibalginy hltame na kila, fajcime, naco chodit peso ked mozme ist autom, kupujeme topanky a kabelky z koze, ktora bola farbena v bangladesi a je toxicka, ludia tam vo fabrikach umieraju na otravy, oblecenie z ciny je farbene toxickymi farbami, kolko plastov z ciny obsahuje ftalaty, alebo ine prchave latky, ktore sposobuju aj napriklad neplodnost.....
ale ano, za vsetko moze ockovanie proti covidu.
Ja som mala tento problém po prekonaní. No našťastie po polroku sa to upravilo.
Ešte som do takejto diskusie neprispievala, ale kľudne teraz spravím výnimku, lebo už mi to naozaj lezie na nervy, že všetko sa pripisuje iba na vrub očkovaniu. Prvú dávku očkovania som mala v januári 2021 a tretiu v októbri 2021. Menzes som mala stále ako predtým, síce kratší cyklus, ale to som mala aj pred očko. Prvý problém s vynechaním menzesu som mala marec 2022 potom, čo som vo februári prekonala Covid, aj keď iba s nádchou. Toto všetko je moja skúsenosť, nepovedal mi to susedov pes a viem to aj doložiť kalendárom a potvrdeniami o očkovaní a prekonaní Covid.
@ropucha6 ja tu nepotrebujem byt anonymne, aj ked z mojho nicku nic nevycitas, ale aj mne vakciny velmi zmenili menzes, zial.
Covid si nemala?

to ma mrzí, to máte takto ... ja som očkovaná a nemám žiadne komplikácie, ani vyššiu chorobnosť, ani iné problémy. Je to veľmi individuálne.