Odporúčania na liečbu vonkajších hemoroidov
prosím tie čo máte skúsenosti čo odporúčate na vonkajšie hemoroidy ?
Ja som používala čipky aj mastičku , kúpiš bežne v lekárni a plus som užívala detralex zo začiatku je zvýšené dávkovanie treba prečítať príbalový leták.
@janka1224 akú masticku prosím ?
@anonym_autor Ahoj. Bude to znieť čudne, ale spoločnosť Just má v ponuke Krém na nohy, ktorý je na tieto veci veľmi dobrý. Odporúčajú ho aj na detské prdelky 😊
Dubová kôra gél mne pomohol..natierala som ale odporúčajú aj kúpeľ
Ja som používala súčasne, môžete používať iba masť
@anonym_autor ja som vyskúšala snáď všetky maste a čapíky čo mali v lekárni. A jediné, čo mi pomohlo je Fine6 olej na hemoroidy.
@anonym_autor ja som vyskúšala snáď všetky maste a čapíky čo mali v lekárni. A jediné, čo mi pomohlo je Fine6 olej na hemoroidy.
@anonym_174201 mne tento olej vôbec nepomohol
Devenal tablety vo vyšších dávkach,a Hemostop gél.
pre pohodlnešie sedenie odporúčam podsekák, vhodný práve pri hemoroidoch MOSH B3L https://www.lovemosh.eu/p/podsedak-na-stolicku-...
Dá sa niečo robiť aj s volnou kožou, čo zostane po vonkajšom hemoroide?
Devenal tablety vo vyšších dávkach,a Hemostop gél.
@moony99 a ten gél pomôže aj vstrebať to čo trčí von?
Presne pred mesiacom ma po 1x v zivote zacali trapit vonkajsie hemoroidy...najskor som natierala spominanou proctoglyven mastou, no nepomahalo a len sa to zhorsovalo. Nakoniec som nasla odporucanie na kombináciu Detralex a mast Faktu. A ono to naozaj pomohlo🙏🥹 ja som si uz myslela ze je to nezvratne a budem musiet podstupit operaciu 😭.
Takze jednoznačne Detralex a uplne presne dodrzat schemu plus 3x denne Faktu masť. Nasad si to co najskôr. Držím palce🙏❤️
Pri akútnej epizóde sa užíva 6 tabliet denne (3 ráno, 3 večer) počas 4 dní, následne 4 tablety denne (2 ráno, 2 večer) počas 3 dní, čo je celkovo 7 dní liečby. Ak sa príznaky do 3 dní nezlepšia, je potrebné vyhľadať lekára.
@moony99 a ten gél pomôže aj vstrebať to čo trčí von?
@anonym_autor mne tiez trcalo a dosť a teraz akoby som si tym nikdy nepresla. Detralex a faktu pre mna zazrak. 🍀
Este upresnim ze sa jedna o Detralex 500mg.
vy ste super ❤️ ďakujem za rady. aj ste upravovali stravu? ten detralex je doplnok na cievy keď dobre viem? to som tuším raz brala

Ja som používala čipky aj mastičku , kúpiš bežne v lekárni a plus som užívala detralex zo začiatku je zvýšené dávkovanie treba prečítať príbalový leták.