icon

Odstránenie hemoroidov a kožných výrastkov

emabelicova
24. júl 2025

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať akú máte skúsenosť a kde s odstraňovaním hemoroidov, a či ste boli aj na nejakej klinike s odporučením od všeobecného lekára a nemuseli ste toľko platiť, lebo ako pozerám na internete tie ceny sú dosť vysoké. Tak isto sa chcem spýtať či vám naraz vedeli odstrániť aj kožné výrastky - skin tagy, ktoré vznikajú z hemoroidov.. ďakujem za odpovede 🥲🫶🏼

anonym_13c8fb
25. júl 2025

@emabelicova Ja osobne som sa rozhodla problém riešiť na súkromnej klinike nakoľko bežné nemocnice aj lepšie polikliniky nemajú také moderné vybavenie, aspoň som také nenašla, a teda šlo mi aj o bezproblémové a menej bolestivé hojenie, žiadne rezanie, odstránenie natrvalo a jedným zakrokom. Taktiež som nechcela čakať tri mesiace a úroveň služieb je neporovnateľná. Všetko naraz je možné odstrániť laserovou operáciou, ale samozrejme všetko musí vyšetriť a potvrdiť proktológ. Z mojej skúsenosti Proctocare v Ba jednoznačne nie, mám žiaľ veľmi zlú skúsenosť...Odporučiť môžem Revive, neporovnateľne odbornejší prístup, pani doktorka je veľmi empatická, aj celý tím klobúk dolu, termín som dostala za pár dní a rovnako termín operácie, do týždňa bolo moje veľké trápenie odoperované, samozrejme hojenie je na dlhšie. Čo sa ceny týka, sú oveľa lacnejší a ak máte správnu poisťovňu, tak je časť aj preplatená. Neviem z akého ste mesta, ale oplatí sa pricestovať. Vyšetrenie zvládnete aj sama, po zákroku odporúčam mať odvoz.