Opakovaná vaginálna mykóza: Ako pomôcť partnerovi?
Ahojte žienky! Som tu nová a rada by som sa s niekym poradila o mojom probléme. S partnerom chodíme spolu 6mesiacov a behom tohoto času som stihla mať 4/5krát vaginálnu mykózu-už to ani nepočítam😔 (s partnerom nepoužívame ochranu) Viackrát som navštívila doktora ale buď mi povedal, že to mám z nadmernej konzumácie sladkého alebo, že to mám zo zlej imunity. Niekoľkokrát som mu zdôrazňovala, že chcem liek aj pre partnera ale nič mi nepredpísal vždy liečil len mňa probiotikami a liekmi, ktoré si mám dávať raz za týždeň kľudne aj polroka vkuse a vždy nezabudol zdôrazniť, že muži v tom bývajú väčšinou nevinne. Síce partner nemá žiadne príznaky aj tak by som ho preliečila. Chcela som sa spýtať, či niektorá z vás nemá s týmto skúsenosti, konkrétne teda s liekmi na mužskú mykózu, a ak áno aké ten váš používal. Ďakujem veľmi pekne za odpovede.
@walentina7 môj nemusel a tiež mam doma ruže 😊
@tinqua no nebolo v nom " nieco" jednoducho mal v sebe nejaku bakteriu alebo virus + mykozu. Nebol 100% zdrravy

@walentina7 divná doba bola žiť s niekym s kým ti to po svadbe v sexe neklapalo..ja som mesiac po zoznámení s priateľom bývalá a do roka sa nám narodil syn 🙏😁 a nie je nič krajšie, ako mať úprimný a otvorený vzťah od základov.. 😊