Opakované infekcie u 7 ročného
dobry den prosim o radu , mam 7 rocneo chlapca chodi do skoly, cca od leta sa neustale tocime v stafylokokch, alebo podobnyh bakteriach-ano viem to ale potrvrdilo sa to aj na zaklade vyteru u maleho. problem je ten ze DR mu raz dal ATb-za ten cas cca od leta. Popritom vzdy aj ja mam on ma vacsinouu sople kasle, ja bud mam hlieny alebo terez momentalne mi to sadlo na ucho, nikdy nam nedali ATB n araz coje odla mna chyba, ano viem ze ATB neni riesenie preto sa chcem syptat co mame davat?maly mal raz uz aj isoprinosine, ja imunory, cdecka , decka, zinky, imunoglukany to je ako hadzanie vody do mora. /neivem preco kazdy len imunoglukan/-podla mna je uplne nulovy efekt, hlavne ked sa to tyka bakterii, mate niekto takyto problem uz som unavena , n ehovoriac o tom ze musim chodit do prace a teda syn aby co najvaic do skoly. uz som unavena z lekarov ked im hovorkm ze treba dat ATB a mozno nam to zabere naraz a bude pokojj dlhsi cas teraz momentalne kazdy len s tym kovidom uz ma to vytaca. bol aj na PCR teste, /kovid sme maly v roku 2020/ dovoim si povedat ze vtedy bol najsilnejsi anglicky ci britsky , ako keby uz ani nevedeli ze na bakerie treba ATD a existujustale aj ine choroby ako kovid, dakujem za rady
@angelinja Stafykokoka zial asi bez Atb nevyliecite, bude ho mat maly aj ty treba to sucastne preliecit a potom uzivat nieco na imunitu aby sa to neopakovalo. Kapucinka alebo oregano je na stafylokoky ale myslim ze len kapucinku moze dieta