icon

Opakujúca sa mykóza

lenkaam_1
29. sep 2018

Ahojte...
Mam problem s mykozou..neustale opakujuce sa.
Diety vitaminy vsetko no kazde dva mesiace ju mam..davala som si robit an testy ci to nie je zvysenym cukrom ale nie...
Muz nonstop canesten a este jednu mast co mu odp.moj doktor...
Vzdy po sexe sa idem umyt (antimykoticky lactacyd) ten vlastne pouzivan pravidelne -bez neho by to bolo este castejsie.
Pouzivam len bavlnene klasicke spodne pradlo nohavicky neavivazujem uz naozaj neviem som zufala uz z toho...
Poradite? Ako sa jej zbavit raz a navzdy?
Dakunem

Strana
z2
laki
30. sep 2018

@lenkaam_1 ja to poznám, teda poznala som . Pol litrom horúcej vody zalej jednu čajovú lyžičku sôdy bikarbôny, keď to vychladne urob si výplach. Ja si niekedy robím tento výplach aj týždeň každý deň, nspr.keď beriem atb, alebo cítim, že sa niečo tam dole začína diať.

lenkaam_1
autor
30. sep 2018

@marusia12 to nie nema kedy ani kde...ja som na mykozu dost hakliva ale po porode (neviem ci hormpny na to maju vplyv) ale nonstop...aj odspodu aj na prsiach maleho kojim este stale bude mat rok a do cca jeho 10mes sme si ju stale vymienali...takze problem bude u mna myslim ☹ zaplienena komplet cela tym hnusom

laki
30. sep 2018

@lenkaam_1 ha presne tak isto, len moja má 15 rokov, tie výplachy mi zabrali najlepšie

maska_22
28. aug 2019

Tiez som mala opakovane mykózy, skúšala som vsetky mozne lieky a nic.. a potom som vysadila sladke a zacala pit domáci kefir (z tibetskej hubky, da sa kupit cez net) a doslova zo dna na den pokoj 👍

marietta0
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2