Opakujúci sa zápal močových ciest po sexe

4. feb 2024

Ahojte. Pred týždňom som mala pravdepodobne zápal močových ciest, nutkanie na močenie a pálenie pri močení. Prešlo mi to za 3 dni pila som urologicky čaj. Mali sme s mužom 2x odvtedy sex nechránený. Včera bol ten druhý a dnes to začalo na obed zase strašne nutkanie oveľa viac ako predtým a pálenie aj bolesť podbruška mocim len po troške. Prečo sa mi to stále opakuje? Mohlo to byť z toho sexu ?

dadka1997
4. feb 2024

Lebo si si riadne nepreliečila ten jeden zápal mocovych ciest, 3 dni na to urcite nestacia

k1k1na
4. feb 2024

urcite zájdi k doktorovi ale kazdopadne odporúčam kupit si Blokurima+ da sa to aj preventívne brat dlhodobo a je to maly zazrak

levantinka
4. feb 2024

Mozu to byt aj kvasinky, cize mykoza. Lahko to prejde do mocoveho ustrojenstva. Treba ist lekarovi nech urobi kultivaciu. Palenie sposobuju bakterie. Ak je to zapal mocovych ciest moze za to pravdepodobne ecoli. Ak mas premnozene kvasinky, potrebujes antimykotika. A priatel potrebuje preliecit tiez.

A inak urologicky caj sam o sebe neodstranuje bakterie. Posobi skor mocopudne. Nieco sa vyluci ale na liecbu to nestaci. A dost zalezi ci mas obycajny caj z obchodu alebo bylinky susene. Z tych treba robit dlhsi odvar.

vanilkovazmrzka
4. feb 2024

Preliec poriadne zapal, to znamena nemaj par dni az tyzdnov sex, a potom sa vzdy po sexe vycikaj.

slovenka753
4. feb 2024

Poriadne a preliečiť a vždy po sexe cikať.

podkolienka951
5. feb 2024

Mozes mat zapal, po sexe sa treba vycikat, a pripadne preliec aj partnera.

mamickaalicka33
Odpoveď bola odstránená
Zobraz