icon

Operácia análnej trhliny

19. mar 2023

Dobrý deň, boli ste prosím niektorá na odstránení análneho trhliny v Assiduo? Ako sa prosím pohybujú ceny? 🙂 Ďakujem

ketrin24
21. nov 2023

@minik ja mám tiež kontrolu o tri týždne, žiaľ mám pocit že keby mali zabrať krémy, už zaberu. Vôbec nič sa nelepší, ani trochu

palculienka40
21. nov 2023

@ketrin24 rado sa stalo. Drzim palce.

minik
4. dec 2023

Dnes je manžel po zakroku u doktora Strateneho v Assiduo, zakrok trval do 30 minut, stal cca 407 €. cely den mal zostat doma, brat paralen, ten zatial nezabera, bolesti su obrovske zatial.

palculienka40
4. dec 2023

@minik lepsi je novalgin ja som lezala v nemocnici asi 5 dni. Neplatila som noc. Bola aom v celkovej anesteze.

minik
4. dec 2023

islo o kombinovany postup radiofrekvencia + nasledne myotomia (male narezanie zvieraca) zakrok trval do 30 minut, stal cca 400 € + Entizol 7€, cely den mal zostat doma, proti bolesti má brat max 4 krat za den paralen alebo Flector, 2 krat denne kupel v dubovej kore, oplachovat vlaznou vodou, paralen zatial nezabera, bolesti su obrovske zatial, vecer skusi Flector, o mesiac ma ist znova na kontrolu.
Pocas tych 4 mesiacov od zaciatku bolestí mal 3 krat remisiu, teda bolesti akoby zmizli, no o tyzden sa znova vratili, dufam ze operaciou to uz uplne zmizne. Lekar povedal ze uspesnost je po operacii skoro 100%, velmi vysoka. Iba nevieme kolko dni budu trvat tieto bolesti po zakroku este.

ketrin24
4. dec 2023

@minik och viem si predstaviť tie hrozné bolesti. Ja nakoniec tiež skončila u strateného, rovnako sa mi na chvíľu polepšilo ale vždy to skončí zasa bolesťami. Takze myslím že operácia ma neminie. Počas operácie ho to nebolelo, cítil niečo?

minik
5. dec 2023

@ketrin24 Pred zakrokom dostal injekciu na znecitlivenie na to miesto - ta bolela velmi, potom uz nic necitil pocas. Dnes na druhy den vravi ze je to oproti vcerajsku omnoho mensia bolest.

ketrin24
5. dec 2023

@minik tak to je super že sa mu lepší. Snáď už bude len dobre

didididi
6. dec 2023

Ja som po operácii trhliny aj hemoroidu, bola som teraz v pondelok, kľudne odpoviem na všetko ak chce niekto vedieť viac.

minik
7. dec 2023

@didididi prosim Vas zmizli vam uz tie bolesti uplne? Nevratili sa?

didididi
7. dec 2023

@minik no bola som teraz v pondelok a zatiaľ to vyzerá dobre, žiadne problémy.

marciano
12. dec 2023

@minik aky to malo dalsi priebeh u manzela? Po 2 dnoch uz ok? Tiez ma to caka buduci tyzden u Strateneho..

minik
13. dec 2023

@marciano uz je to druhy tyzden, bolesti pretrvavaju, niektory den bolo aj lepsie a mensia bolest, dnes napr. opat velka bolest na 90% ako pred tym…

marciano
13. dec 2023

@didididi kde Vas operovali a akym sposobom? Priebeh po? Bolesti ako dlho este?

minik
8. apr 2024

@minik pre tých ktorí hladajú pomoc, len doplním že operaciou sa všetko vyriešilo, po mesiaci od operacie už bolesti zmizli uplne.

palculienka40
8. apr 2024

@minik len si treba pamatat, ze sa treba vyhybat zaoche ci hnackam aby sa stav nevytvoril znova. Ja mam uz 15 rokov pokoj. 😉

ketrin24
9. apr 2024

Ešte otázka prosím vás. Mali ste pri trhline aj krvácanie z konečníka po stolici? Mne bolesť konečne prestala ako tak po štyroch mesiacoch, ale začalo mi krvácanie keď mám tuhšiu stolicu. Mate to niektorá ?

katulka94
9. apr 2024

@ketrin24 ak krv na papiery tak je to bežne pri fisure. Práve preto aj po vyliečení fisury je nutne dodržiavať stravu plnú vlakniny aby nebola tuhá stolica pretože fisura sa môže potom vyskytnúť znova.

palculienka40
10. apr 2024

@ketrin24 krvacat mozu aj hemeroidy.

marciano
12. máj 2024

Potvrdzujem @minik
Mesiac od operacie spät v beznom zivote a pomaly aj zabudnute ake to bolo pred..
Operacia bola v statnej nemocnici, uplna anesteza..
Bolesti po neboli, skor obava..
Ti co vahate a trpite chodte do toho, same sa to nezlepsi a ked tak vzdy len na chvilku..

ketrin24
12. máj 2024

@marciano v ktorom meste vás operovali prosím ?

marciano
13. máj 2024

@ketrin24 Bratislava.. Ziadny dohodnuty lekar, bezna chirurgia.. Inak povedane usetrene cca1000€ oproti sukromnym jednodnovym zakrokom..a vysledok ten isty s lepsim pocitom poskytnutej starostlivosti..

palculienka40
14. máj 2024

@marciano presne. Ja som to absolvovala pred 18 timi rokmi a mam pokoj. V statnej nenocnici. Len sa musim vyhybat zapche a hnacke.

barboraste
29. júl 2024

@marciano dobry den, mozem poprosit info ako ste sa dostali na “ statnu” operaciu? My sme boli na chirurgii pozriet (cennik operacie hemeroidov vyse 600€ v ruzinove), sli sme na dalsiu zazmluvnenu chirurgiu to iste). Vopred pekne dakujem

palculienka40
30. júl 2024

@barboraste bola som na vysetreni vo fakultnej nemocnixci a dihodla si termin. Nebola to jednodnovka. Ale nebola to bezna chirirgia ale cievna myslim. Odporucil ma na nu z gastro.

marciano
3. aug 2024

@barboraste postup bol taky ze vymenny listok od lekara na chirurgiu, tam dali diagnozu- odtial kolono pre potvrdenie a s vysledkom spät na chirurgiu kde mi jedine mozne riesenie dali operaciu, hned dohodli termin a bolo. Platila poistovna.
Za slepak si predsa tiez neplatite ked vas chyti 🤷‍♂️ (teda dufam)
Pokial si platite za lekara tak mozno konkretneho, ja som do momentu operacie nevedel aky lekar ma bude operovat.

aloha7
10. dec 2024

@marciano Zdravím 😉🍀 chcem sa spýtať....operovali vám iba trhlinu či aj hemoroidy?

aloha7
Autor odpoveď zmazal
13matka17
2. jan 2025

@katulka94 kde ste prosim bola.

katulka94
9. jan 2025

@13matka17 Proctocare Bratislava