Operácia análnej trhliny
Dobrý deň, boli ste prosím niektorá na odstránení análneho trhliny v Assiduo? Ako sa prosím pohybujú ceny? 🙂 Ďakujem
@ketrin24 rado sa stalo. Drzim palce.
Dnes je manžel po zakroku u doktora Strateneho v Assiduo, zakrok trval do 30 minut, stal cca 407 €. cely den mal zostat doma, brat paralen, ten zatial nezabera, bolesti su obrovske zatial.
@minik lepsi je novalgin ja som lezala v nemocnici asi 5 dni. Neplatila som noc. Bola aom v celkovej anesteze.
islo o kombinovany postup radiofrekvencia + nasledne myotomia (male narezanie zvieraca) zakrok trval do 30 minut, stal cca 400 € + Entizol 7€, cely den mal zostat doma, proti bolesti má brat max 4 krat za den paralen alebo Flector, 2 krat denne kupel v dubovej kore, oplachovat vlaznou vodou, paralen zatial nezabera, bolesti su obrovske zatial, vecer skusi Flector, o mesiac ma ist znova na kontrolu.
Pocas tych 4 mesiacov od zaciatku bolestí mal 3 krat remisiu, teda bolesti akoby zmizli, no o tyzden sa znova vratili, dufam ze operaciou to uz uplne zmizne. Lekar povedal ze uspesnost je po operacii skoro 100%, velmi vysoka. Iba nevieme kolko dni budu trvat tieto bolesti po zakroku este.
Ja som po operácii trhliny aj hemoroidu, bola som teraz v pondelok, kľudne odpoviem na všetko ak chce niekto vedieť viac.
@minik len si treba pamatat, ze sa treba vyhybat zaoche ci hnackam aby sa stav nevytvoril znova. Ja mam uz 15 rokov pokoj. 😉
Ešte otázka prosím vás. Mali ste pri trhline aj krvácanie z konečníka po stolici? Mne bolesť konečne prestala ako tak po štyroch mesiacoch, ale začalo mi krvácanie keď mám tuhšiu stolicu. Mate to niektorá ?
@ketrin24 krvacat mozu aj hemeroidy.
@marciano presne. Ja som to absolvovala pred 18 timi rokmi a mam pokoj. V statnej nenocnici. Len sa musim vyhybat zapche a hnacke.
@marciano dobry den, mozem poprosit info ako ste sa dostali na “ statnu” operaciu? My sme boli na chirurgii pozriet (cennik operacie hemeroidov vyse 600€ v ruzinove), sli sme na dalsiu zazmluvnenu chirurgiu to iste). Vopred pekne dakujem
@barboraste bola som na vysetreni vo fakultnej nemocnixci a dihodla si termin. Nebola to jednodnovka. Ale nebola to bezna chirirgia ale cievna myslim. Odporucil ma na nu z gastro.
@barboraste postup bol taky ze vymenny listok od lekara na chirurgiu, tam dali diagnozu- odtial kolono pre potvrdenie a s vysledkom spät na chirurgiu kde mi jedine mozne riesenie dali operaciu, hned dohodli termin a bolo. Platila poistovna.
Za slepak si predsa tiez neplatite ked vas chyti 🤷♂️ (teda dufam)
Pokial si platite za lekara tak mozno konkretneho, ja som do momentu operacie nevedel aky lekar ma bude operovat.

@minik ja mám tiež kontrolu o tri týždne, žiaľ mám pocit že keby mali zabrať krémy, už zaberu. Vôbec nič sa nelepší, ani trochu