Operácia polypu na krčku maternice
Prosím Vás, nasli mi polyp na krčku maternice. Mám ist na operaciu v celkovej narkóze. Je to bežný postup? Zatiaľ som všade čítala, ze to odstraňujú ambulantne.
Bojím sa, ci to nie je nieco vaznejsie.
Ďakujem za každý komentár.
Ja som rada, ze to nerobia ambulantne, mne bolo zle na odpadnutie este mi to len povedala. Len som myslela, ci to nie je nieco horšie, nejaky nador.
Ja som rada, ze to nerobia ambulantne, mne bolo zle na odpadnutie este mi to len povedala. Len som myslela, ci to nie je nieco horšie, nejaky nador.
@anonym_autor vobec nie... polypy, myomy, cysty su bezna sucast zenskeho zivota. sem tam sa vytvoria a sem tam ich treba dat prec... nic velkolepe, v ziadnom pripade neodporucam ambulantne, pretoze to sa "pali", ak teda nie si kaskader, ze si das nieco palit na tak citlivom mieste, nerob to , ani keby ti to niekto silno odporucal...
@anonym_autor a je to zakrok, nie operacia :D neboj, ani nebudes vediet ze si tam bola
@anonym_autor vieš čo, ono asi záleží od miesta kde je a aký veľký. Mne doktorka taktiež hovorila o ambulantnom zákroku.
@anonym_autor vieš čo, ono asi záleží od miesta kde je a aký veľký. Mne doktorka taktiež hovorila o ambulantnom zákroku.
@zara1357 ja by som sa spytala teda doktorky, ci si niekedy hasila uz cigaretu o prirodzenie? lebo ak nie, tak rozhodne nech nehovori o ambulatnom zakroku v takomto pripade...
@anonym_autor Je to bezne, ja som to mala, narkoza 15 minut. Samozrejme polyp ide pre istotu na histologiu ale v 99% pripadov je nezhubny.
Ďakujem, ukludnili ste ma. ❤️
bola som, je to chvíľkový zákrok. Viac času stráviš vybavovaním predoperačných vyšetrení. 😉
@wolf_ neskromne mozem povedat, ze na rutiinych zakrokoch som bola 10+ krat... a uz nikto nikdy v zivote okrem manikury, pedikury a kozmetiky mi nebude robit zaziva...
@wolf_ velkost, umiestnenie, metoda akou sa to robi... kamoska bola co mala malu dubku a pohoda
@anonym_autor V celkovej narkóze sa to už dievča dávno v modernej medicíne nerobí, pozri web a FBčko Centra fetálnej a gynekologickej diagnostiky v Košiciach. Kamoška bola, bez celkovej narkózy, malý opich do krčka ako u zubára a cítila len niečo také ako slabú menzes. Večer sme už pili spolu víno 🙂
@anonym_autor V celkovej narkóze sa to už dievča dávno v modernej medicíne nerobí, pozri web a FBčko Centra fetálnej a gynekologickej diagnostiky v Košiciach. Kamoška bola, bez celkovej narkózy, malý opich do krčka ako u zubára a cítila len niečo také ako slabú menzes. Večer sme už pili spolu víno 🙂
@miska486 tak asi robi, práve idem do narkozy.

@anonym_autor ahoj... je to zalezitost kratkej narkozy, ver mi , ambulatne to nechces zazit... nie je to nic vaznejsie. polyp sa odpali a ides dalej zivotom... teraz som bola s kamoskou, ktorej robili toto na jednodnovke...