Otehotnenie po laparoskopii
Ahojte baby. Chcela som sa opytať bola som nalaparke a chcem len vedieť aka je veľka pravdepodobnosť že otehotniem po laparke? Ma niektora s tymto skusenosti?
ahojte, neviem či táto téma ešte platí, ale rada by som pokecala aspon pokial som na pénke...som týžden po laparoskopii...
@sulinka1 a co ti robili, aj nejaky zakrok? ja mam len jednu malilinku v pupku, povedal mi, ze viac ran je vtedy, ked aj nieco robia,,,,odstranuju cystu, zrasty a pod. ja som mala len upchate vajcovody, ktore nesli prefuknut,,,bohuzial ☹
ja som mala prisernu svalovicu, som sa nemohla zdvihnut ani z postele a zle sa mi dychalo, hrozne ma tlacil a pichal hrudny kos ale brucho vobec nic....az teraz po tyzdni ma sem tam zaboli, je to normalne? 😅
aku silnu mas tu endosku? mne tam napisal do spravy, ze endometrioza 1mm a ked som sa ho pytala, tak vraj to mozno ani nebola endometrioza,,,,tak neviem teda
@lisian nerobili mi iný zákrok, mám len jednu dierku v pupku ale mala som troška zrasty tak to odstranili..ta ranka nieje velká, ale aj tak som mala tri stehy.. a tiež som mala upchaté vajcovody ale nie velmi..všetko mi pekne prefukli pre istotu dve dávky som dostala 🙂
po operácií ma nebolelo nič...len na druhý den ma silno boleli ramená a chrbát..ale to som už išla domkov, tak som sa silno tešila... 🙂 😀 samozrejme som bola slabá jak muška
čo sa týka endometriozy, mám ju na močovom mechúry a nad pravým vaječníkom a nejaké staré ložiská tiež nad lavým..dr. povedal, že základ je, že niesu niekde kde by bránili prechodu spermiám 🙂
samozrejme odporúčal tehotenstvo
@lisian predtým som chodila k inému gynekologovy a on mi už po dvoch rokoch odporúčal laparku, len som mala iné starosti ohladom práce, tak som to nejako neriešila..myslela som si, že ked je predsa všetko v poriadku, tak to príde samo...brála som všelijaké hormony aj injekcie a nič..potom som to nechala tak...a od min. roka som znova podstupila vyšetrenia, samozrejme aj manžel a terajší dr. mi povedal na rovinu, že nič domna pchat nebude, dal mi čas do konca roka2011 a ked nič, tak idem na laparku aby sa zistil či tam nieje endometrioza a či mám vobec priechodné vajcovody...tak to mááám konečne zasebou 😉
@azzura tak držím palce nech sa zadarí... 🙂

cau, ja idem na laparku 1.2. a tiež do toho vkladam veličizne nadeje 😀