icon

Ovplyvňujú tabletky na erekciu spánok?

10. nov 2025

Chcem sa opytať žien, ktorich partneri uživaju lieky na erekciu, ako to u nich prebieha. Lebo, moj manzel užije tabletku, ide si ĺahnúť a do desiatych minút chrápe. Ja, ani neviem, ze ju užil, len keď skontrolujem blister a chyba. Mne to vobec nepovie...🤣😂 Je, to podĺa vás normálne?

lenvam
10. nov 2025

@anonym_autor ak mám správne informácie tabletku ma užiť keď je stimulovany. Takto nemá žiaden efekt keď si ju dá,, len tak,,

autor
10. nov 2025
@lenvam

@anonym_autor ak mám správne informácie tabletku ma užiť keď je stimulovany. Takto nemá žiaden efekt keď si ju dá,, len tak,,

@lenvam Nie, tabletku má užit približne hodinu pre sexom. Ona zacne posobit, keď začne byt stimulovany. Takto, pósobi sildenafil.

anonym_7dbc65
10. nov 2025

@anonym_autor nerozumiem čo píšeš a teda máte sex a je funkčný?Každý chlap po sexe dobre zaspí ja zase ozijem a neviem spat

autor
10. nov 2025
@anonym_7dbc65

@anonym_autor nerozumiem čo píšeš a teda máte sex a je funkčný?Každý chlap po sexe dobre zaspí ja zase ozijem a neviem spat

@anonym_7dbc65 Riesim, to že žiadny sex nemáme, kedže si dá pirulu a ide spat. Ale žiadna iniciativa smerom ku mne ohladom intimity nie je

janai1
10. nov 2025

No tak možno by si ju nemal dávať keď je unavený

autor
10. nov 2025
@janai1

No tak možno by si ju nemal dávať keď je unavený

@janai1 Skôr by mi mal povedať že by niečo mohlo byt kedže si da pirulu, lebo ja to nemam ako vediet že ju užil. Predo mnou ju neberie.

autor
10. nov 2025

Administratori zmenili cely nazov témy. Ja som vobec nepisala že tabletky ovplivnujú spánok. Ved oni tomu dávaju úplne iný význam. Toto je sila. Ja nechapem prečo sa to tu deje, toto menenie nazvu témy. Veď, to už potom nie je vôbec autentické.

cutespider
10. nov 2025
@anonym_autor

@janai1 Skôr by mi mal povedať že by niečo mohlo byt kedže si da pirulu, lebo ja to nemam ako vediet že ju užil. Predo mnou ju neberie.

@anonym_autor, možno Ťa nechce rušiť, keď nie si doma 😁
Sorry za vtip, myslím si, že nechce aby ste boli ako roboty. Mala by si chuť, ak by zahlásil: "zobral som si tabletu, o 10 min buď pripravená, lebo musíme ísť na vec"?

autor
10. nov 2025
@cutespider

@anonym_autor, možno Ťa nechce rušiť, keď nie si doma 😁
Sorry za vtip, myslím si, že nechce aby ste boli ako roboty. Mala by si chuť, ak by zahlásil: "zobral som si tabletu, o 10 min buď pripravená, lebo musíme ísť na vec"?

@cutespiderno, ale z tohoto tiež nejaky prínos nevidim. Keďže, uzije tabletku zbytočne. Tak, ja neviem, mozno sa mu lepsie spí po nej...🤣

cutespider
10. nov 2025

Prínosom je to, že vidíš, že by hlava aj chcela, ale telo je unavené. Ideálne by bolo, ak by ste sa o tom porozprávali, zmenili rutinu / vymenili úlohy, aby na Teba nemusel čakať.

autor
10. nov 2025
@cutespider

Prínosom je to, že vidíš, že by hlava aj chcela, ale telo je unavené. Ideálne by bolo, ak by ste sa o tom porozprávali, zmenili rutinu / vymenili úlohy, aby na Teba nemusel čakať.

@cutespider No, ale to bohužiaĺ v našom pripade nezalezi odo mňa.Takato situacia sa stava pravidelne, že proste tabletky fuč a intimnosti nikde.