Ovulácia na 29. deň
Ahojte baby 🙂
neviete mi niektorá povedať, ci je normálne mať ovulaciu až na 25 resp 29 deň? Značí to hormonálnu nerovnováhu alebo je to v poriadku?
Neviem ju nejakým spôsobom “posunúť” na skôr?
Ďakujem za všetky odpovede 🙂
@luccija uplne normálne to nieje, ale súhlasím s komentom vyššie, ze je dolezite ci mas dostatočne dlhú lutealnu fazu t.j. od ovu do menštruácie. Problém by nastal ak by si mala ovulaciu 25DC a dajme tomu 30 dňový cyklus. Ja som maa veelmi dlhe cykly, aj 40 dni a viac a otehotnela som 24DC.
@luccija mávala som 35 dňové cykly no poslednú dobu mi to zblblo raz ovulacia 21 potom ovu 25 a tento mesiac až 29 deň.. práve skúmam lutealnu fázu aká bude dlhá.. len nerozumiem, lebo som pochodila gyndu endo atd a všade mi všetko vyšlo v poriadku.. tak ci náhodou niekto nevie čo by to mohlo spôsobovať
@ninka99865 nebola si očkovaná alebo neberieš nejaké lieky? Choroba, stres? Možno je také posunutie len dočasné.
@ninka99865 ja som riešila teraz problémy s menzesom a lekár povedal, že telo nie je stroj🙂
Kľudne si mohla mať 2x ovu, žiadnu ovu, ak máš vyšetrenia porobené nerieš to...ja, keď som maturovala a statnicovala som menzes nedostala vôbec stres....
@ninka99865 ja mavam bezne ovulaciu na 17-23. den, mavala som teda okolo 17-18 a teraz, po tretom porode skor ten 20-23.DC, ale dlzka cyklu cca 35-38 dni. Takze umerne tomu, LF fazu mam plus minus 14-15 dni. Neviem sa dockat menzesu 🙄

@ninka99865 ako dlho to merias aký dlhý máš cyklus?mohla si mať viac x.Ja som otehotnela tesne pred menzesom
Po ovulácii musí byť dostatočne dlhý čas k menzesu, aby sa zárodok uhniezdil máš krátku lutealnu fázu, keď nemáš cyklus napr 40 dnovy