Pálenie na intímnych častiach
Posielajú ma na Imuno alergológiu koli dlhodobému paleniu, mali ste niekto tento problém a zistili vám tam príčinu? Kožné a gynekológii opakovane neg.
Ja som musela vyradiť úplne ovocie
Mala som teraz v tehu, po porode preslo. Mne velmi zle zacalo reagovat telo, toto bol taky zaciatok. Vsetky testy boli bez nalezu. Neskor uz to laplo aj krk, usi, nohy
@kiki68 prosim ta , ale naco ti veľmi zle začalo reagovať telo?
Ja som musela vyradiť úplne ovocie
@danielahamar mas palenie okolo posvy ? Zo všetkého ovocia si to mala? Alebo len konkrétne ovocie prosim?
A to palenie ma aj nejaku objektivnu pricinu? Bakterie, kvasinky? Tu moze imunolog pomoct. ROvnako ak mas nediagnostikovanu alergiu.
Na seba samu, autoimunita zacala haprovat a telo napadlo same seba. Vytvorilo alergicku reakciu bez podnetu, vysoky histamin zjavne, toto bol prvy znak to svrbenie a palenie dole. Takze sme dali vsetky mozne testy, kultivovat tie vzorky na rozne svinstva. Vsetko doslo ciste, bez nalezu. Ked uz ma svrbeli aj usi vnutri a krk atd bolo jasne, ze vo veci bude nieco ine. Ked volali primara na koznom tak ten to tam zacal vysvetlovat mladsej kolegyni. Teraz po porode tam musim na kontrolu na alergoimunoc aby to pozreli. Nakolko je to 1:10-50tis pripadov.
Inak posledny mesiac v tehu dost prisna HIT dieta, ale malinko to pomohlo.
A to palenie ma aj nejaku objektivnu pricinu? Bakterie, kvasinky? Tu moze imunolog pomoct. ROvnako ak mas nediagnostikovanu alergiu.
@simsalabim nemá to príčinu všetko neg.
Laktobaciloza by to nemohla byt?
@simsalabim 🤷♀️Gynimun intym beriem 1xtyzdenne .
@simsalabim akým vyšetrením sa to zisťuje ? Z vyteru z posvy ?
Co som citala, u nas sa bezne nevysetruje. Zistuje sa iba pocet produkujucich laktobacilov, nie to, ci ich je privela. Skus si k tomu daco najst na nete. Pripadne Chat gpt.
Zo všetkého, ani sirupy, ani žiadny džús, ani ovocné čaje, ani koláče.

Mala som teraz v tehu, po porode preslo. Mne velmi zle zacalo reagovat telo, toto bol taky zaciatok. Vsetky testy boli bez nalezu. Neskor uz to laplo aj krk, usi, nohy