Pálenie po močení
Ahojte, idem sa s vami poradiť.. pred mesiacom som mala silný zápal močových ciest, krv v moči. Vybrala som antibiotiká ktoré mi pomohli tak na 70%. Stále to nebolo ono. Preto som sa rozhodla navštíviť urológa. Všetky vyšetrenia ktoré mi urobil boli v poriadku, aj ultrazvuk. No mňa to stále zvykne páliť, avšak chcem uviesť že ide o pálenie výlučne po močení nie pri ňom.
Nestretli ste sa s niečím takým?
Budem vďačná za akúkoľvek radu
niečo podobné mám aj ja... vždy mi pomôže Rowatinex - kupujem kvapky, zaručený úspech
Som na tom podobne. Skusene ženy mi poradili užívat D-manozu aj na doliecenie aspoň mesiac. Ja mám Blokurimu. Dávam si podla návodu 1 sacok každý večer. A pokračujem v intenzivním pití urologických a inych cajov.
@mmooly ďakujem a ako dlho je ich potrebné užívať? Nakoľko ma čaká hneď v prvý aprílový týždeň operácia a bolo mi povedané že mám tri dni pred zákrokom vynechať všetky vitamínove doplnky
@barka1 áno, skúsim teda nejakú D manozu..aj keď nerozumiem prečo mám tento problém keď mám všetko v poriadku, neviem už kam mám s tým ísť
Blokurima, čaje, brusnice, byť v teple, nesadat na studené, ovplyvňuje aj strava vyhýbať sa pikantným, stiplavym jedlám..celkovo prevencia. Tie antibiotiká stále tvoria protilátky, takže to ešte môže potrvať.
Keď sa to opakuje a je to chronického pôvodu, tam už antibiotiká nemusia zaberať, môže byť vytvorená rezistencia na antibiotiká. Mne v minulosti doktor dal na preliečnie lieky, ktorých som musela vybrať 3 balenia. Dlho som ich brala, ale odvtedy mám pokoj. Fakt už neviem ako sa volali. Len ma upozorňoval, aby som vybrala všetko, že určite pomôžu aj tak bolo.
@maury škoda že nevieš :(