icon

Pálenie po močení

19. mar 2025

Ahojte, idem sa s vami poradiť.. pred mesiacom som mala silný zápal močových ciest, krv v moči. Vybrala som antibiotiká ktoré mi pomohli tak na 70%. Stále to nebolo ono. Preto som sa rozhodla navštíviť urológa. Všetky vyšetrenia ktoré mi urobil boli v poriadku, aj ultrazvuk. No mňa to stále zvykne páliť, avšak chcem uviesť že ide o pálenie výlučne po močení nie pri ňom.
Nestretli ste sa s niečím takým?
Budem vďačná za akúkoľvek radu

mrs_lady
Autor odpoveď zmazal
mmooly
19. mar 2025

niečo podobné mám aj ja... vždy mi pomôže Rowatinex - kupujem kvapky, zaručený úspech

barka1
19. mar 2025

Som na tom podobne. Skusene ženy mi poradili užívat D-manozu aj na doliecenie aspoň mesiac. Ja mám Blokurimu. Dávam si podla návodu 1 sacok každý večer. A pokračujem v intenzivním pití urologických a inych cajov.

autor
19. mar 2025

@mmooly ďakujem a ako dlho je ich potrebné užívať? Nakoľko ma čaká hneď v prvý aprílový týždeň operácia a bolo mi povedané že mám tri dni pred zákrokom vynechať všetky vitamínove doplnky

autor
19. mar 2025

@barka1 áno, skúsim teda nejakú D manozu..aj keď nerozumiem prečo mám tento problém keď mám všetko v poriadku, neviem už kam mám s tým ísť

maury
19. mar 2025

Blokurima, čaje, brusnice, byť v teple, nesadat na studené, ovplyvňuje aj strava vyhýbať sa pikantným, stiplavym jedlám..celkovo prevencia. Tie antibiotiká stále tvoria protilátky, takže to ešte môže potrvať.

autor
20. mar 2025

@maury zápal močových ciest mám už chronicky.. stále sa mi opakuje dva krát do roka, ale nikdy sa nestalo žeby mi antibiotiká nepomohli. A teraz je vyše mesiaca a pol a ja stále niesom v 100%tnom poriadku a ešte potom keď z urologickej stránky je všetko ok, ale ja sa ok vôbec necítim.
@barka1
@mmooly

maury
20. mar 2025

Keď sa to opakuje a je to chronického pôvodu, tam už antibiotiká nemusia zaberať, môže byť vytvorená rezistencia na antibiotiká. Mne v minulosti doktor dal na preliečnie lieky, ktorých som musela vybrať 3 balenia. Dlho som ich brala, ale odvtedy mám pokoj. Fakt už neviem ako sa volali. Len ma upozorňoval, aby som vybrala všetko, že určite pomôžu aj tak bolo.

autor
20. mar 2025

@maury škoda že nevieš :(