Palenie pošvy a výtok
Ahojte dievčatá
Včera ma začala stipat v pošve a z vonka
Dnes sa pridal hnedasty výtok ... A stipe to ako sviňa ... Čo to ako má byť ? Snažíme sa o dieťatko ale že by to bolo ako priznak ?! Neviem
Mali sme styk pred vcerom a nič nepalilo
Dnes druhý deň.. samozrejme viem že som neotehotnela za 2 dni.
Snažíme sa pravidelne
Ďakujem za odpoveď
Je to nejaký zápal ako píše…. Kľudne to môže byt z hocičoho.. alebo zapal močových ciest mala som to také iste ako ty. Skús si dat vyšetriť moč
No z nejakej nerovnovahy. Partnerov ejakulat ma ine pH, znizuje sa kyslost v posve a moze sa premnozit nieco, co nechces, len tak, raz dva. Najskor ide o mykozu. Spravila by som si vyplach Rosalginom a ked by nepomohlo, naklusam k dr...
mrzi ma to, podla mna zapal mocovych ciest. treba co najskor k dr., preliecit skor ako otehotnies
To je strasne neskoro..ak by islo o co pisem tak dovtedy mozes mat aj zapal obliciek a to sa naozaj neoplati riskovat...pali ta to najviac po moceni ci ani nie?nechodis casto na malu?
tak to je ten lepsi pripad, asi ,,len" gynekologicky zapal, ale ked pises, ze to velmi stipe, tak to by som do pondelka teda nevydrzala a isla hoci aj na gyn-pohotovost... bola som tehotna 4x, hnedy vytok moze znamenat tehotenstvo ale stipanie zapal

Pálenie tam dole nie je náznakom tt ale zápalu