Pálenie pri močení po gynekologickom vyšetrení

zemko99
1. okt 2015

Ahojte 🙂 Možno je to blbosť, ani neviem ako to napísať, ale dnes som bola pri gynekologičke, mám problémy s cyklom, vyšetrenie mi dnes robila 1 krát, predtým iba sono a hormonalný profil. Dnes mi robila ster, upozornila ma, že potom budem špiniť. Tak mala pravdu...ale mňa odvtedy neskutočne páli a reže pri močení. Vlastne to ani nejde, lebo ak idem na záchod a jednoducho sa chcem vycikať, tak to nejde, lebo to príšerne páli a reže a potom mi je až zle z toho, až mi je do plaču. Inak to je v pohode celkom, pokiaľ nejdem na wc..ako možno som idiot alebo to je normálne a dávam tu priblblblu otázku..tak prepáčte, ale bola som na tom 1 krát a teraz neviem, že ako kedy to prejde, veď sa nemôžem ani vycikať. A som ešte panna. ďakujem...

zdena12345
2. okt 2015

rezať by nemalo, možno tak po katetrizácii ak sa poškodí sliznica a moč vyvolá bolesť... Po stere u gyn ma nikdy nerezalo a nepálilo. zrejme tam niečo bude- kvasinky, baktérie- treba vyšetriť.

suldenka
2. okt 2015

Ahoj ja som toto mala ale po porode po cisarskom ale to je jedno mas urcite zapal daky treba ti antibiotika chod naspat na gyndu a povedz jej aky mas problem a predpise ti lieky tazko povedat ci to mas z vysetrenia alebo mas daco z mechurom alebo mocovymi cestami kludne zbehni aj k obvodakovi bez antibiotik ti to neprejde.

julianaphoto
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
katenka858
2. okt 2015

symptómy, čo popisuješ, vyzerajú na zápal močových ciest....ale prepáč, vyšetrenia na gynde, ktoré popisuješ, sa pannám nerobia...a špiní sa pri odberoch na cytologické vyšetrenie, nie pri obyčajných steroch...to mi na tvojom príspevku nesedí

seahorse27
2. okt 2015

Vyzera to na zapal mocovych ciest a podla mna to s vysetrenim vôbec nesuvisi...nikdy som nemala takyto problem po vysetreni. Chod k obvodakovi, zober vzorku mocu a povedz mu aj to, ze to prislo po gyn. vysetreni. Zatial ten Urinal a urologicky caj...

zemko99
autor
2. okt 2015

ďakujem 🙂 predtým som mala len taký problém, že som veľmi často chodila na wc, ale nikdy to nepálilo ani nerezalo, to prišlo až po tom vyšetrení, preto som si myslela, že ako čo ti má nejaký súvis. Robila mi ho 1 krát, tak som nevedela. Asi budem musieť skúsiť toho obvoďaka a uvidím.
@katenka858 Tak, prišla som k lekárke na kontrolu po cykle a povedala, že teraz počkáme, či nepríde sama bez vyvolávačky a liekov a že mi urobí vyšetrenie a vezme stery a potom mi povedala, že po budem možno trochu špiniť. Takže tak to bolo.

saka90
3. okt 2015

Taktiež si myslím, že je to zapal moc.ciest. čo poviete baby, tu už asi jedine návštiviť lekára, neviem či to prejsd samo.

zemko99
autor
6. okt 2015

Nakoniec ste mali pravdu a to vyšetrenie s tým vôbec nesúviselo. Bola som u lekárky a je to zápal močových ciest, ( v moči mi našla aj krv aj bielkoviny) dala mi atb a už je to lepšie 🙂 ďakujem Vám za rady 🙂

jozefdzurenda
23. júl 2021

Páli ma pri močení keď mi vybrali polipy z močového mechúra močová trubica. Čo mám robiť,lebo zápal tam už nemám a beriem antibiotiká.