Panenská blana mi robí problémy

6. sep 2023

Ahojte žienky,chcela som sa spýtať či viete kde v Košiciach by sa dala odstrániť panenska blana,robí to každý gynekológ? Mám s ňou problémy,je pevná a hrubá…

melanta
6. sep 2023

Robia to v každej nemocnici a klinike, kde robia v rámci gynekológie jednodňovú chirurgiu. Nerobí sa to u gynekológa v ambulancii ale na sále.

tanyan
6. sep 2023

Treba ísť na vyšetrenie k obvodnému gynekológovi, ktorý vyhodnotí stav a pravdepodobne vypíše odporúčanie na hospitalizáciu, aby túto odchýlku operačne opravili. Počas jednej z mojich hospitalizácií som mala spoluležiacu, ktorej robili takýto zákrok.

tinka_1807
6. sep 2023

Nemusíš ísť k obvodnej, stačí k vlastnemu gynekológovia. Ten by t anál odporučiť na vyšetrenie do nemocnice a tam ti urobia zákrok. Robí sa to v celkovej anestéze ... Krátkej. 🙂

autor
6. sep 2023

Platí sa zato?

tanyan
7. sep 2023

Nakoľko je to zdravotná prekážka, ktorú indikuje gynekológ, tak by to mal v štandardnej nemocnici byť zákrok hradený zo zdravotného poistenia. Pokiaľ sa však pacientka rozhodne pre absolvovanie zákroku v súkromnom zariadení, tak je pravdepodobný prinajmenšom doplatok / príplatok podľa cenníka zariadenia. Treba konzultovať s gynekológom, ktorý často na základe skúseností odporúča aj konkrétne zariadenie na realizáciu zákroku.