Pár dní ma bolí srdce
Ahojte. Uz par dni citim srdce. Dnes ma boli a citim lavu ruku. Myslite ze mam ist k dr?
Môže to byť aj od chrbtice, že tá bolesť vystreľuje tým smerom. Jednoznačne choď k lekárovi, len som ťa chcela trochu upokojiť, že to nemusí byť hneď problém so srdcom.
Hneď druhý deň čo ťa to bolelo si mala ísť k lekárovi. To nie je sranda. Nemusí to byť nič strašné ale treba mať istotu, neignorovať to v žiadnom prípade..
mna srdce boli stale, ale aj chrbtica 🙂 hod radsej k lekarovi, u srdciara sa musis objednat
Ked som bola na preventivke, tak mi zistili nejaku vadu
To sa vazne pytas?
Takáto otázka ani nie je na mieste, akákoľvek bolesť, niečo nezvyčajné, čo nás takto postretne je vhodné riešiť s lekárom čo najskôr ;)
K doktorovi! Netreba čakať aby nebolo neskoro, už si tam dávno mala byť, ak sa už k doktorovi nedostaneš tak na pohotovosť..
Ja byť tebou, tak utekám už teraz. Fakt si treba uvedomiť, že niektoré príznaky netreba ignorovať, lebo to môže byť potom veľmi zlé
Čo znamená, že cítiš lavú ruku? Máš v nej nejaký nepríjemný pocit? Pokiaľ máš srdcovú vadu tak to kľudne môže byť aj infarkt, choď prosím ťa čo najskôr k doktorovi! Telo ťa varuje už pár dní pred infarktom, že niečo nie je ok, to nemôžeš prehliadať
No tak v prvom rade, srdce neboli, cize to co ta boli je pravdepodobne chrbtica. Okolo srdca mozes citit tlaky, bolest mozes citit na hrudniku, ale samotne srdce neboli, to viem od kardiologa. Pokial vsak citis nevolnost v spojitosti so srdcom, tak minimalne obvodny lekar by to mal skontrolovat.

@yollanda samozrejme