icon

Pár dní ma bolí srdce

yollanda
13. dec 2017

Ahojte. Uz par dni citim srdce. Dnes ma boli a citim lavu ruku. Myslite ze mam ist k dr?

margaretka_
13. dec 2017

@yollanda samozrejme

namornicka
13. dec 2017

Môže to byť aj od chrbtice, že tá bolesť vystreľuje tým smerom. Jednoznačne choď k lekárovi, len som ťa chcela trochu upokojiť, že to nemusí byť hneď problém so srdcom.

anitta98
13. dec 2017

Hneď druhý deň čo ťa to bolelo si mala ísť k lekárovi. To nie je sranda. Nemusí to byť nič strašné ale treba mať istotu, neignorovať to v žiadnom prípade..

ajka32
13. dec 2017

@yollanda ja som mala to isté, bola som dokonca na pohotovosti lebo mi veľmi silno bilo srdce a nakoniec tiež asi chrbtica lebo srdce OK. Každopádne si to treba dat skontrolovať

ema234
13. dec 2017

mna srdce boli stale, ale aj chrbtica 🙂 hod radsej k lekarovi, u srdciara sa musis objednat

yollanda
autor
13. dec 2017

Ked som bola na preventivke, tak mi zistili nejaku vadu

ajka32
13. dec 2017

@yollanda srdcovú? Tak okamžite chod

beky1813
13. dec 2017

To sa vazne pytas?

tabakmirka
13. dec 2017

Takáto otázka ani nie je na mieste, akákoľvek bolesť, niečo nezvyčajné, čo nás takto postretne je vhodné riešiť s lekárom čo najskôr ;)

viellik
13. dec 2017

K doktorovi! Netreba čakať aby nebolo neskoro, už si tam dávno mala byť, ak sa už k doktorovi nedostaneš tak na pohotovosť..

wikiwiki
13. dec 2017

Ja byť tebou, tak utekám už teraz. Fakt si treba uvedomiť, že niektoré príznaky netreba ignorovať, lebo to môže byť potom veľmi zlé

elysiacik
13. dec 2017

Čo znamená, že cítiš lavú ruku? Máš v nej nejaký nepríjemný pocit? Pokiaľ máš srdcovú vadu tak to kľudne môže byť aj infarkt, choď prosím ťa čo najskôr k doktorovi! Telo ťa varuje už pár dní pred infarktom, že niečo nie je ok, to nemôžeš prehliadať

ankare
13. dec 2017

@yollanda ako si dopadla u dr.?

iwesska
13. dec 2017

No tak v prvom rade, srdce neboli, cize to co ta boli je pravdepodobne chrbtica. Okolo srdca mozes citit tlaky, bolest mozes citit na hrudniku, ale samotne srdce neboli, to viem od kardiologa. Pokial vsak citis nevolnost v spojitosti so srdcom, tak minimalne obvodny lekar by to mal skontrolovat.