icon

Paranoidná schizofrenia a možné tehotenstvo

horalka1987
21. júl 2013

MYSLITE SI ZE ZENY S PARANOIDNOU SCHIZOFRENIOU MOZU MAT DETI JE TO ZAUJIMAVA OTAZKA

Strana
z5
tigelinus
24. nov 2014

latvia @linda4444 to neni vzdy pravda kazdi je z nich ini jeden ubizi klebo bol agresivni aj ked bol zdravi ten ktorio agresivni neni tak si nikoho nevsima a kasle na kazdeho a zioje si vo svojom svete vitvorenim satanom 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 verte mi a nemoze za to ze to uz mam tak prio vivine nezodpovednej matki ktora mu nedodala vsetko co potreeboval na vivin modzgu cital som o tom dost a viem ze su to taki ludia ako kazdi ini az na to ze su ovladani satanom a ten chce iba jedno samozrejme zlo tam gde je zlo je vsade satan aj vojni ci sekti su jeho dielom vsetko zlo nasilie vo svete je jeho dielo odsudzujete schizofrenikov citam tu no vojna a ine veci su este horsie pacanie nasilia na nevinich detoch zdravimi ludmi ja milujem vsetko prirodu ludi zvierata vsetko si zasluzi zit mame tu kazdi svoju misiju a treba ju splnit a samozrejme ze diabol sa to vzdy bude snazit prekazit verte mi je skutocni ako pan jezis ci matka bozia zvelebední boh naveki

tigelinus
24. nov 2014

PRIEBEH SCHIZOFRÉNIE

Priebeh ochorenia býva rôzny. Približne u tretiny chorých sú dobré vyhliadky po liečbe, často sa už choroba nevráti vôbec a chorý sa znovu zapojí do bežného života s prípadnými menšími obmedzeniami. Častejšie je však priebeh komplikovanejší, má tendenciu vracať sa znovu a znovu alebo celoživotne pretrvávať. Bolo preukázané, že včas začatá liečba a dobrá spolupráca chorého pri nej znamená priaznivejší priebeh a menej negatívnych dôsledkov v živote chorého a jeho rodiny. Opakované návraty schizofrénie nie sú bez následkov, príznaky sa posilňujú, môžu pretrvávať a významne obmedzovať chorého v bežnom živote. Kvôli neschopnosti pracovať je často nevyhnutný invalidný dôchodok. Takýto, tzv. chronický priebeh schizofrénie, si vyžaduje intenzívnu lekársku i sociálnu starostlivosť po celý život chorého.toto si precitajte 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

tigelinus
25. nov 2014

latvia tu chorobu mozete dostat aj vi to nerni pisane pravidlo ze vi ju mat nermozete cital som ze na to staci dlhodobi strs a poznam takeho schizaka co ked ma atak rozdava peniae misli si ze tim kona dobro kazdi ma ini atak a inak sa sprava tich co mozu zautocit je malinko su to skvor vioinimki a je to zrietkave vedcinov si nikoho nevsimaju a citia sa sami ohrozeni na zivote a skrivaju sa pred vsetkimi ani ven nevindu asi tak vazmnne zalezi na tom co pocuje od satana a posluhovacov ake konini mu naskeka takto to je oni su vedcinov neskodnia boja sa druhich skvor bi som povedal ze sa treba bat vraha ktori je pri zmisloch alebi inich uhilakov ako pedofioli a tak to su fakt nebespecni ludia tiranov deti a ti su vedcinov zdravi a vizivaju sa v tom ze mozu robit zlo skrze satana ktori ich na to navadza verte mi kazdi to moze diostat kazdi z nas nik neni imuni prepacte mi chybi som madar zijuci na slovensku

certi
25. nov 2014

@horalka1987 ak su plodne, tak mozu...........inak zle polozena otazka

certi
25. nov 2014

a co ak uz zena deti ma a na tuto diagnozu sa jej pride az niekedy v 35tke?🙂))

tigelinus
25. nov 2014

Sv. Augustín upozorňoval, že máme sa vyhýbať veštcom a to zvlášť, keď hovoria pravdu. Mohol by som Vám rozpísať jednej pani, ktorá mi hovorila, že k počuje hlas Ježiša Krista, dokonca sa jej aj sám tak predstavoval. Odovzdávala mi posolstvá (mám ich odložené), v ktorých ju ten hlas povzbudzoval veľa a modliť, robiť veľa dobrých skutkov, dokonca sa aj o mne samom vyjadril, že som pastier na správnom mieste apod. Hovoril aj o jej dcére, ktorá jej predtým zomrela, že je v nebi. Lenže na základe istých požiadaviek voči mne, ktoré neboli celkom v súlade s mojím pastoračným poslaním, som tej pani povedal, že ten hlas určite nie je od Boha. Na druhý či tretí deň mi zavolala, že ten hlas sa jej priznal, že je to diabol. A žiaľ, psychický stav tej pani sa tak zhoršil, že sa musela klinicky liečiť na psychiatrii. A to ju ten hlas, ani mňa nežiadal nič zlé! toto si precitajte toto dokaze diabol takto nici vsetkich tich co ich tu odsudzujeje vo svojich prispevkoch

tigelinus
25. nov 2014

certi no ono sa to moze obiavit vzdy ked je dlhodobi stres to kedi sa to spusti je individualne a diabol ten potom robi zlo tim uboziakom oni si misla ze je to skutocne veria nezmislom od diabla mne ich je skvor luto modzok je hori a diabol ma priestor na zlo psichosi si mislia potom ze je to daka schiza pritom je to iba vipod diabla modzok je nevispitatelni u kazdeho staci ho poskodit aj obicajnim padom ci porodom aby im dieta pri tom padlo na zem a nepovedali to neskvor sa to spusti ale vedcinov je to v maternici moze bit matka aj zdrava no nedostatok vsetkeho co treba vivinie zle modzok a je to na svete

xfenix
25. nov 2014

ja si myslim ze tuto stranku s forami niekedy vyuzivaju studenti psychologie aby sledovali spravanie sa diskutujucich, toto mi pride ako jedna z nich. 🙂

jancovic
6. apr 2015

ahojte vsetci konecne som si nasiel dievca spociatku som nic nespozoroval no ked som snou postupne travil viac casu tak sa mi cosi nepozdavalo potom mi povedali rodicia ze ma skizofreniu paranoidnu uz som ju mal rad bol na nu zvyknuty tak som ju nechcel opustit hovorila vzdy velmi rozumne no priznala ze daco pocuje tak som to riesil isla na psichyatriu vratila sa bol som na nu pysny hovorila ze uz nic nepocuje no stalo sa v noci zobudilo ma ze ma ktosi drzi pod krkom tak som ju od seba odtiahol jej reakcia nechod do mojho teritoria prepac uz je dobre bol som s toho sklamany rano som ju zavizol domou a rozisli sme sa toto je len par tyzdnou dozadu bolo mi jej velmi luto no je mi luto aj mna dalsie sklamanie mam ju stale rad no nemozem si dovolit mat dieta a byt v praci so stresom ci nieco nezopakuje. keby sa nebolo stalo to v noci tak by som ju neopustil no toto co sa stalo ma odradilo a verte ze ju mam stale rad no bohuzial

linda4444
18. apr 2015

@jancovic ty už si aký truhlík.. mal by si ísť na preliečenie zrejme...

nika1912
4. aug 2015

Prosím o radu, mám strach o sestru..hrozne sa uzavrela do seba..prestala sa baviť so všetkými kamarátmi..nas z rodiny len pozdravi.. zavre sa do izby a sedi za počítačom..takmer vôbec nevychádza z domu..iba ked ide do školy ..študuje VŠ..na všetko sa urazi ..mysli si ze sme všetci proti nej. Mozu byt toto prejavy schizofrenie? Ale skôr len nejaké depky? V rodine mala tuto chorobu sestra starého otca ..o nikom inom neviem.
Dakujem.

Strana
z5