Parazity v tráviacom trakte

andrejkap123
14. jan 2019

Ahojte,
Mali ste niekto parazity v tele? Mam na mysli v traviacom trakte napr take parazity ako pasomnice, skrkavky atd.
Vyslo z vas nieco take? Mam pocit ze zo mna dnes vyslo take nieco blede uzke, na dotyk ako gumene, natahovacie asi 15cm.
Naozaj mam strach. Nic take sa mi nikdy nestalo.
Ospravedlnujem sa vopred za temu...
Ja len by som chcela vediet ako sa toho zbavit a ci liecba pomaha.

whatever1
14. jan 2019

@andrejkap123 tak to ti nezavidim, by som sa zblaznila😧. Urcite chod k lekarovi. Pasomnice maju aj niekolko metrov. Mas aj foto?

ciernysokol
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ciernysokol
14. jan 2019

Ach jaj.prave si otvorila 13 tu komnatu a zacala nekonecny boj 🙂)) hlavna otazka nie je,ako sa ich zbavit,ale ako ich diagnostikovat.klasicka medicina sa k parazitom nevyjadruje a vyclenili ich do veterinarnej mediciny.velmi pomaly sa povedomie lekarov meni,ako pribuda autoimunitnych chorob.diagnostika je na mimoriadne slabej urovni.po prve,uz bezny obvodak bude na teba pozerat nedovercivo,ak mu povies,ze ti vysiel parazit.ak aj pojdes na vzorky,sance na diagnozu su nizke,musel by sa viditelne trafit parazit prave v tvojej vzorke stolice a aj to najcastejsie popru.vajicka su caste,tie ani nerataju.liecba prebieha antiparazitikami.co je tiez problem,parazit ma viacere stadia vyvinu,lieky na vajicka nefunguju,takze potom sa doliahnu zas.parazity v tele tvoria hierarchie,jedny zabijes,domnozia sa druhe na tom mieste.navyse sa pri liecbe zvyknu premiestnovat.vyzera to beznadejne,ale netreba sa velmi znepokojovat.treba sa zmierit s tym,ze parazity vo svojom tele mame uplne vsetci,imunitny system ich udrziava v normalnych poctoch priblizne.vaic by som ich riesila pri autoimunitnych ochoreniach,ekzemoch,depresiach a kadecom este,treba vygooglit.samozrejme,nie je prijemne,ked vyjde nieco 15 cm,asi pasomnica lebo skrkavka.neviem,z akeho mesta ste,isla by som na vasom mieste na nejaku dobru biorezonanciu,lepsiu diagnostiku na toto bohuzial nepoznam. A podla toho,co najdu,sa zariadila.netreba od nich kupovat ziadne pripravky,treba pozriet,co na konkretneho parazita zabera.vseobecne je dobry oresak.brat dlhsie.ale zase...su tu aj take rizika,ze sa objavi nieco nove.v parazitoch sa ukryvaju bakterie a virusy.ked sa parazit zabije,vyroja sa do tela.telo parazity casto obali do cysty.neviem,ci som pomohla,asi vobec nie 🙂)podla mna,pokial ste vseobecne zdrava,nerieste to.vsak telo sa toho jedneho zbavilo.

lintu
15. jan 2019

V prvom rade určite smer doktor. Ideálne by mu bolo doniesť aj to, čo z teba vyliezlo, aby vedel identifikovať, čo to vlastne je. Ak to už nemáš, nevadí.
Z babských receptov sa proti parazitom odporúča orešák alebo aj cesnak. Skús pozrieť či na to neradí niečo aj Trebenová. Má celkom dobré bylinkárske knižky.

hivanik
15. jan 2019

Urcite k lekarovi...podla popisu by mohol lekar vediet o co sa jedna a nieco predpise aspon tak som pocula....ja preventivne uzivan oregano, cesnak a tiez pikantne jedla posobia antiparazitarne....ked som synovi davala vzorku na vysetrenie kvoli koznym prejavom tak mi kozna povedala, ze malo kedy sa zo vzorky stolice zisti parazit aj ked v tele moze byt....vraj zastarale sposoby diagnostika....parazity mozu byt pricinou roznych ochoreni

joanna33
25. mar 2019

M