icon

PCOS a časté krvácanie: Ako upraviť cyklus bez antikoncepcie?

20. máj 2026

Ahojte, dnes mi doktorka povedala že mám polycysticke vaječníky, povedala že mi vie dať na 3 mesiace antikoncepciu a že by sa potom mal naštartovať cyklus, ja však antikoncepciu nechcem nakoľko by sme chceli bábätko, o tom že chceme samozrejme vie. Cyklus mávam nepravidelný, ale mávam ho skrátený, buď spinim alebo mám krvácanie každé 2 týždne. Že nič iné mi s tým robiť nevie, buď chcem antikoncepciu alebo nie, nikdy mi nerobila hormonálny profil ani nič podobne, povedala mi to iba na základe ultrazvuku. Vedeli by ste mi prosím poradiť ak máte skúsenosti čo vám pomohlo upraviť takýto cyklus? Ďakujem

anonym_80fed9
20. máj 2026

@anonym_autor ahoj ja mam to iste teda este horsie o to ze ja normálnu menštruáciu ani nemam vzdy len 5 dňové spinenie po utreti… na otehotnenie som od lekara dostala siofor aj pomohol po 3 mesiacoch som otehotnela…mam PCOS predtým sa pomaly rok nedarilo tym ze nemam vlastne ani menštruáciu a tym pádom ani ovulaciu

autor
20. máj 2026
@anonym_80fed9

@anonym_autor ahoj ja mam to iste teda este horsie o to ze ja normálnu menštruáciu ani nemam vzdy len 5 dňové spinenie po utreti… na otehotnenie som od lekara dostala siofor aj pomohol po 3 mesiacoch som otehotnela…mam PCOS predtým sa pomaly rok nedarilo tym ze nemam vlastne ani menštruáciu a tym pádom ani ovulaciu

@anonym_80fed9 čítala som že sa používa na problémy s cukrom, ale ja vôbec neviem aké hormóny mám pozvysovane, poznižované, nič mi nepovedala. A všade čo čítam majú ženy problém s tým že menštruáciu nemajú, pripadne dlhé cykly, ja práveže skoro stále špiním alebo krvácam. Vôbec neviem čo s tým, ešte že ona mi inak nevie pomôcť, keď ju nechcem počúvať. Ale nechcem do seba pchať antikoncepciu

tanatoth
20. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_80fed9 čítala som že sa používa na problémy s cukrom, ale ja vôbec neviem aké hormóny mám pozvysovane, poznižované, nič mi nepovedala. A všade čo čítam majú ženy problém s tým že menštruáciu nemajú, pripadne dlhé cykly, ja práveže skoro stále špiním alebo krvácam. Vôbec neviem čo s tým, ešte že ona mi inak nevie pomôcť, keď ju nechcem počúvať. Ale nechcem do seba pchať antikoncepciu

@anonym_autor zmenila by som doktorku