Pichanie v bruchu
Strašne ma pýcha v bruchu už 2 mesiace som nemala menštruáciu a cítim aj pod bruchom bolesti. (už som objednaná u doktora)
Co tak spravit tehu test?🤨
@anjelicek26 chyba jej tam ciarka,myslim ze tie 2 mesiace ju nepicha v bruchu ,ale 2 mesiace nemala ms.
@zdenkastanka tak ale aj tak keď nemala 2 mesiace ms, treba zájsť k lekárovi
@marcellka32 jasne,no najprv by som si urobila tehu test.ten nespomina... tak neviem.
@zdenkastanka Som spravila ani neviem koľko už. Negatívne.... Vraj je to hormonálna zmena môže byť z toho ze som pribrala... A zrejme kvasinkova infekcia.. používam teraz canesten
To je odpoved od dr?drzim palce aby sa ti to cim skor upravilo...
@zdenkastanka Odpoveď tu z poradni gynekológicky samozrejme to je nie je iste ešte len čakám na vyšetrenie ale infekciu som už mala dávnejšie a netuším ako to je možné keď na hygienu si dávam až priveľký pozor. Ďakujem krásne
Vies co ja som tiez trpela častými zápalmi a mam taky dojem ze to zacalo ked som vtedy nastupila do prace.viem ze aj kolegyna mavala a nedarilo sa jej vtedy otehotniet,resp. Mala caste potraty skrz zápaly a neviem ci sme si to cez wc neprenasali. Aj ked som sa snažila vsemozne tomu vyhnúť. Sice ms mi nemeskal ale bolestivy styk a tak... no ved druhov infekcii je mnoho.aj vyplachy su fajn na toto... pouzivam pravidelne po ms, udrzuje to zdrave ph a je to fajn na prevenciu.

Tak zajdi na gynekologicku pohotovost, dva mesiace, vazne?? Ludia prosim berte svoje zdravie vazne, mate len jedno...