Pichanie v pošve, asi v oblasti krčku
Ahojte. Dnes cely den pocitujem pichanie (akoby ihlou) vnutri posvy-zrejme to bude v mieste krcku alebo aj vyssie. Styk sme mali rano a asi 2 hodiny po nom mam tieto bolesti :/ picha to stale cely den. Prosim stretli ste sa s tym niektora? Cim to bolo sposobene? Este doplnim, ze som nedavno brala fluomizin, dal mi ich gynekolog - videl vytok, ale inak som ziadne tazkosti nemala. V poslednych dnoch som bola na jazerach a aquaparku. Moze to byt pricina? Nikdy predtym som ziadnu infekciu nemala z vody. Dakujem.
Ja som mala pichanie v krčku ako opisuješ, presne pichanie ihlou vďaka infekcií a okrem toho som nemala žiadne iné ťažkosti len sem tam ma bolelo v podbrušku.
@yollanda Tak to moze byt, mala som dlhsie mokre plavky na sebe :/ Dr mi dal este gynoflor tablety do posvy, ze mam nasadit po tych atb, tak ich skusim od dnes nasadit a ak to neprejde, pojdem k dr zas...
@anile12 Tak to bude asi infekcia. Och prave ked sa snazime a mam 1 den po ovulke radost zas brat lieky.. Dostala som od dr gynoflor mam nasadit pi atb, co som brala. Tak dnes zacnem uzivat, mozno zaberie aj na tuto infekciu.
@yollanda Dal mi fluomizin vaginalne 6 ks a po nom uzivat gynoflor na upravu PH. Toto ked mi dal, tak som ziadne tazkosti nemala a zacali asi az po kupani na kupalisku po douzivani fluomizinu. Tak som si vcera nasadila prvy den gynoflor vag, a dnes uz to pichanie nemam.
@akinom0077 ďakujem - to pichanie bolo 1 celý deň, a potom to prešlo. Idem niekedy o mesiac na preventívku, tak ma dr. pozrie.
@bigdream ziadate dobre kultivaciu, je to potrebne vzdy… ja by som gyn zmenila… presne pre toto s kultivaciou som veru aj zmenila…

@sylvia_123 infekcia nie je z vody, ale z mokrých plaviek kde sa rozmnožia baktérie. Ja som mala pichanie, keď som mala mykozu. Ak ti to neprejde, chod k dr