Picháte si niektorá heparín alebo fraxiparín?

atap
21. jan 2011

Baby pichá si heparín alebo fraxiparín niektorá z vás ? Zaujíma ma kde si to picháte a ako to prežívate???

lencita
21. jan 2011

@atap ahoj...nepoucil ta dr. ako si to mas pichat? najjednoduchsie je ked ti to bude pichat niekto druhy aby sa striedali miesta vpichu...bud si to das do ramena, stehna alebo brucha (3cm) od pupka..musis si nariasit kozu, lebo ta látka nepatri do svalu ani do zily,ale pod kozu!...je to tenucka ihla takze sa to da vydrzat 😉 a ked si to pichnes tak vytiahni ihlu,ale kozu si drz este taku nariasenu a pomaly ju pustaj lebo sa ti moze stat ze by ti to cez tu dierku vytieklo von 🙂 a nepritlacaj si to vatickou,ani to po vpichu nemasiruj..len jemne pretri... 🙂 dufam, že som ti pomohla 🙂

cukruska1920
21. jan 2011

@atap je tu o tom tema trombofilie...tak napis tam

atap
autor
21. jan 2011

@lencita ahoj, ešte si to nepichám, len nedávno mi potvrdili tehotenstvo s tým že mám isť čo najskôr ku hematologičke, ale tak až v pondelok pojdem, no musím si to pichať, len ja mam hrozný strach z ihiel, preto sa pýtam.... ale jasne že to urobim pre drobceka. a to sa picha cele tehotenstvo však???

zulok
21. jan 2011

tu najdete o tom kopec info, ako uz napisala Cukruska https://www.modrykonik.sk/forum/tema/trombofili...

lucka79
18. sep 2011

Ahoj,tak ja by som si velmi rada pichala fraxiparin do brucha,no nejako sa mi to nedari,zatial len 1x sa mi to podarilo,pred tym mi to manzel pichol 2x supesne,z toho po 2x to islo az na 2x lebo sa mi nejako brucho nedalo prepichnut.Doteraz mi to inak pichala suseda co je sestricka v nemocnici,no odstahovali sme sa a tak musim ja sama alebo manzel.Vcera som si pichla ja sama no musim povedat,ze sa mi podarilo prepichnut kozu tou ihlou az na 4x a vobec nekrvacala,a dneska som sa pichnut nevedela7x som sa snazila pichnut jedna strana a druha strana no nic tak som to vzdala,len ma to vsetko svrbi,mam tam malicke dierky ktore nekrvacaju,trosku som silnejsie sa snazila tlacit no nic neslo to dovnutra ta ihla tak neviem v com je problem,z coho mam to brucho???Sestricka mi pichala do ramena tam nikdy nebol problem.Ako si mam tu ihlu pichnut do brucha aby mi prepichla a celu som ju vedela strcit a podat si liek?Velmi pekne dakujem.