Piercing v bradavke
Dobrý den, chcela by som sa spýtať či máte niekto skusenosti s piercignom v bradavke, pripadne aký ste mali priebeh po prepichnutí. Mám to v plane ale bojim sa silného zápalu.
@sona3817 za mňa to nebola taká strašna bolesť. Kamarátka je sestrička, kúpili sme v lekárni ihlu, vydezinfikovať sme to miesto alpou a doma na posteli mi to prepichla. Za týždeň som ani nevedela. A to bol môj prvý a jediný piercing v živote, takže nie som žiadna fanaticka, ale viac som sa bála, ako to bolelo.
@sona96 pre boha😲 to vazne? Doma? Ty si ina kaskaderka.
A neposkodi sa bradavka? Da sa s nou kojit?
Inac sranda ako mate rovnake mena s autorkou a aj rovnaky piercing.
@andreatytler tak robila mi to baba, čo s tým mala skúsenosť. Jednak to že je sestrička a sama má niekoľko piercingov, aj keď nie na takomto netradičnom mieste, takže som jej plne doverovala. V nejakom cudzom salóne, na neznámom mieste by som bola určite viac v strese, preto doma. A bradavka je úplne v poriadku, už ten piercing nenosím, kojila som rok a pol.
bratovi to robil kamos v jeho salone a ti poviem, skoncil v nemocnici s takym zapalom, ze bradavku mu museli skalpelom rezat lebo ju mal velku jak mandarinku. takze ak uz to chces, naozaj zainvestuj do overeneho salonu
@sona3817 Mala som piercing, ale na inom mieste. Nos som si zvládla prepichnúť sama doma a nič sa mi nezapálilo. Nad pupkom som si nechala prepichhnúť v salóne, ale bolelo to, som si povedala, že už nikdy viac. Do dvoch rokov sa mi koža o hrúbke asi 4 mm stenšila, vysušila a nakoniec bola tak tenká, že sa pretrhla. Ostala mi jazva nad pupkom. Neviem, ako sa bude správať bradavka. No je to Tvoje rozhodnutie, mňa od piercu nikto neodradil, až kým som sama nepocítila.
Mám piercing v oboch bradavkách. Priebeh: prišla som tam a opýtala sa ma či chcem obydve naraz alebo radšej postupne dnes jednu a nabudúce druhú. Nechcela som čakať tak som si dala hneď obydve..prepichnutie bolo také že wow.. trošku som sa zľakla.. zvláštny pocit.. ale v pohode nebolelo to nejak veľmi.. keď som prišla domov tak za pól hodinku.. tak az potom začala tá pravá zábava:D Bradavky ma začali “páliť” bála som sa pretože takú bolesť som nepoznala. Bolelo ma to tak som si dala Ibalgin.. a potom zachvíľku bolesť opadla ale pokazde ako som sa o bradavky trošku šuchla nechcene tak to zabolelo.. na druhý deň už to bolo lepšie ale začali ma svrbiet a to trvalo asi tak 3-4 dni.. bolo to strašné.. neskutočnú chuť som mala si ich poškrabať ale nemohla som pretože by to bolelo.. a svrbeli preto lebo sa hojili.. piercingy mám už 2 roky a som spokojná.. mám 21 rokov
@adisska prosím kde ti to robili? V akom meste alebo nejaké bližšie info… mám to v pláne

@sona3817 Strašne to bolí, asi najviac zo všetkých piercov, ale vyzerá to dosť dobre, keď sa o to budeš starať tak nebude zápal.