icon

Plastická úprava pošvy

annabel12
7. jún 2021

Dobrý deň, čaute. Na úvod vás chcem upozorniť, že moj príspevok pravdepodobne nie je vhodný pre mladistvých.
Takže moja otázka znie, je tu prosím vás medzi nami nejaká dáma, ktorá má skúsenosti s plastickou úpravou pošvy ? Nejaké skúsenosti, rady, typy by mi prišli vhod, kedze uz dlho rozmyslam nad takouto úpravou tela, no popravde stále neviem nájsť odvahu.
Ďakujem

banderaska29
7. jún 2021

@annabel12 ja som bola na labioplastike, ak Ti to pomôže. 🙂

annabel12
autor
7. jún 2021

@banderaska29 a si spokojná ? Bolelo to veľmi ? 😀 vobec neviem na čo sa pripraviť a čo pustiť z hlavy 😅

banderaska29
7. jún 2021

@annabel12 bolelo to hlavne po (ale iba jeden deň) a mala som výrazný opuch. je to kvázi ako po prirodzenom pôrode - 6 týždňov sa hojíš. ale stálo to za to a keby mám do toho ísť opät tak idem 🙂

annabel12
autor
7. jún 2021

@banderaska29 ale ja som totižto bezdetná, zatiaľ. A je to čisto len z estetického hľadiska. Necítim sa pohodlne, nieje mi príjemné mať plavky, atď ...ale hlavný dôvod mojho dotazu je vlastne odporúčanie. Kam, kde je na to dobrý lekár, po ktorého práci nebudem mať zdravotné ťažkosti, ale zase nie za nejakú extra horybylnú sumu. Čo googlim, tak sumy sú rôzne z kazdeho kúta Slovenska, takze netuším čím sa riadiť.

banderaska29
1. júl 2021

@annabel12 ja ti odporúčam interklinik - dr. Racz 🙂