icon

Platby u urológa

26. okt 2025

Chcem sa Vás spýtať na platby u urológa. Bol som uz u dvoch urologov na preventívnych predhliadkach, ktoré boli síce zadarmo, ale reálne som musel zaplatiť registračný poplatok (príde mi to ako také členské) na 1rok vo výške 40 Eur. Keď budem chcieť ísť na nasledujúcu prehliadku, tak si to zase budem musieť zacvakat. Rozmýšľal som nad zmenou urológa v nemocnici. Platí sa tam? V rodine mám prípad, kedy blízky chodil tiež k súkromnej diabetologicke a potom sme vybavili diabetologicku v štátnej nemocnici, ktorá robí vlastne to isté bez toho, aby za každé vyšetrenie ťahala od pacientov peniaze. Funguje to takto niekde aj u urologov?

anonym_dc9a7b
26. okt 2025

Chodim raz za rok-dva na kontroly. Nikdy nič neplatím.

autor
26. okt 2025
@anonym_dc9a7b

Chodim raz za rok-dva na kontroly. Nikdy nič neplatím.

@anonym_dc9a7b Môžem sa opýtať, kam chodíš? Je to súkromný urológ alebo v nemocnici? A vedel by si mi dať aj názov pracoviska?

anonym_dc9a7b
26. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_dc9a7b Môžem sa opýtať, kam chodíš? Je to súkromný urológ alebo v nemocnici? A vedel by si mi dať aj názov pracoviska?

@anonym_autor myslím, ze súkromný, PO poliklinika.

anonym_04170d
26. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor chodia k urologovi viaceri z rodiny a nikdy nic neplatili, niesu to urologovia v nemocnici ale normalne maju sukromnu ambulanciu, zmluvy s poistovnami a ziadne poplatky za nic

autor
26. okt 2025
@anonym_04170d

@anonym_autor chodia k urologovi viaceri z rodiny a nikdy nic neplatili, niesu to urologovia v nemocnici ale normalne maju sukromnu ambulanciu, zmluvy s poistovnami a ziadne poplatky za nic

@anonym_04170d a nevyžadujú každoročne platby, ak chces k nim ísť?

anonym_04170d
26. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_04170d a nevyžadujú každoročne platby, ak chces k nim ísť?

@anonym_autor absolutne, ziadne poplatky