PMS a bolesti chrbtice
Ahoj bolieva vás celý chrbát pred nástupom menzesu?
@lucia851 vždy kríže deň pred a prvý deň
Mna ked dostanem tak dva dni nohy ma bolia
Väčšinou kríže a hlava, to proste keď toto začne, to presne viem ku čomu sa schyľuje. Ale mne pomôže, keď to začne, že si dám cetalgen a je po probléme, aj jedno aj druhé postupne sa stiahne a ja môžem fungovať úplne akoby nič. Keby som si tabletku nedala, tak by som musela byt v posteli, v kľude schúlená 😀
@halci Podobne, toto čo píšeš uľaví aj mne, ale všetko je to len také chvíľkové, že to nevyrieši úplne ten problém, ktorý trvá cca dva dni v kuse aspoň teda u mňa. Ja si ani neviem predstaviť akoby som fungovala, keby som si nedala tabletku od bolesti, to by musel muž okolo mňa skákať 😀
@jana_vaj ja mávam bolesti ale pred menzesom sa mi to zhoršuje, ale cvičím každý deň. A od 1 decembra idem na rehabilitacie
@lucia851 ako sa máte teraz? Bola tá bolesť hrudnej a krčnej chrbtice niečo ako PMS? Lebo zdá sa mi že pár dní pred mám aj ja bolesti medzi lopatkami ale neviem naisto či si to mám spojiť s PMS.

@lucia851 poväčšine iba kríze ale s času na čas spojené aj zo zlým počasím aj celý chrbát ale až keď dostanem pred nemáva žiadne tazkosti