icon

Po akom čase vám vypadli svorky po sekcii?

1mata
6. dec 2021

Mate prosim vas niektora po sekcii svorky, ktore sa same vstrebavaju?
Po akom case od sekcie vypadli?

tosomja
6. dec 2021

@1mata ja som mala svorky, ale vyberal mi ich gynekológ po 10.dnoch

snehulak77
6. dec 2021

Panecku, ja som mala také jak keby si z kancla zošívačku požičali 😂😂😂

choco6
6. dec 2021

Ja som si sama vytahovala asi po 2-3 tzydnoch ked mi isli na nervy ale boli vstrebatelne 😉🤣

tosomja
6. dec 2021

@snehulak77 také? 😄

1mata
autor
6. dec 2021

@tosomja nie, ine take hrube

veronice
6. dec 2021

@tosomja kokos to je masaker 🙈🙈 Bohu vdaka za moje vstrebatelne stehy co ani vidiet neboli 👍 uz chapem sestricku preco mi vravela ako pekne ma zasili 😁

1mata
autor
6. dec 2021

@1mata stiahnuta fotka z netu.
Asi tieto mam ja.

1mata
autor
6. dec 2021

@veronice ja po prvej sekcii tiez len zasita. Teraz toto, sa citim ako kus masa, nejaka osipana 🙄
Nechapem co je toto zac 🥴

1mata
autor
6. dec 2021

@choco6 😲 tak to by som nedala, fu

tosomja
6. dec 2021

@1mata ja som po prvej sekcii nemala ani jazvu, ešte sám gynekológ mi hovoril, že keby nemal moju kartu, ani mi neverí, že som mala sekciu. Po druhej tiež pekne zasita, ani nebolo vidieť, minimálne trošku ako keď sa poskriabete , úplne tenká ...a toto masaker. Ešte aj po polroku mám hurku a boli ma to. A pod jazvou až dole necítim. Úplne ako strpnutu keby som mala celú ♦️

lusyc
6. dec 2021

Svorky mi vyberali po nejakych 11 dnoch po druhej sekcii, krajšie sa mi to zahojilo ako po klasickom siti po prvej sekcii, preto mi ich dali. Teraz pri tretej ma zas "len" zošili niťou, stehy už vybrali na 12.den, tak uvidím aké to budem mať zas škaredé, uz len na suknickove plavky.

iritka
6. dec 2021

@1mata ja som mala taketo hrube ale vyberali mi ich v den prepustenia z porodnice

veronice
6. dec 2021

@1mata ou 😳😳😳 a rodila si v rovnakej porodnici s tym istym lekarom? Ze co ti nahodou nesuvisi (to s cim ta zasiju) s tym kde a s kym rodis pripadne ci to pri druhej sekcii rovno automaticky takzto zasvorkuju ze sitie nestaci....? Ja teda stale dufam ze sa mi podari tentokrat prirodzene ale teda ak nie tak toto ma dost vyviedlo z miery 😳😳

1mata
autor
6. dec 2021

@iritka to vazne? Kokos mne povedali ze su samo vstrebavacie. Mne to zacalo hnisat trosku v okoli tych svoriek

snehulak77
6. dec 2021

@tosomja no no, presne také 😂😂😂 Ale v poho, vybrali mi ich a pekne to mam. Oni asi dosť dobré a silno držia. Aj keď tesne po to vyzerá fakt otrasne 😂😂😂😂
A inak, takéto kramlicky nie sú vstrebatelne. Mne ich vyberali asi na 11ty deň, v deň, keď ma prepustali.

tosomja
6. dec 2021

@1mata mne tiež hnisalo, až som sa bála keď mi mali vyberať. Ale doktor povedal, že to telo už samo vypudzuje tie svorky, že treba ich vybrať. Mňa jazva stipala dosť dlho, aj som sa bála holiť, aj umývať. Že to pukne.

iritka
6. dec 2021

@1mata neviem si predstavit ako sa kovova svorka vstrebe, jedine ze to hojenim povypadava...

iritka
6. dec 2021

@1mata ked tak si to chod dat vybrat ak ti to zahnisava, lepsie sa rana zhoji bez toho, mne to na 5ty den dali prec.

justify
6. dec 2021

Tieto hrube co mas na fotke som mala aj ja, vyberali mi ich v den odchodu z porodnice na 5.den. no mna to brutal bolelo aj ked sa dr cudovala,ze to neboli. No ako koho,ja som mala.pocit,ze mi to vytrhava aj s kozou,jednu som mala este aj zapalenu,to mam doteraz cervene na rane a to su tomu uz 2r od porodu

1mata
autor
7. dec 2021

@justify 😬

darusenka123
13. aug 2022

@1mata toto mám aj ja. Jzs ako si to prežila? Bolelo? No mňa porazí asi 🤦🏽‍♀️🤣

1mata
autor
15. aug 2022

@darusenka123 dva mesiace som sa davala dokopy. Skoro mi to museli znova sit. Skoro Cela rana sa mi dva dni po vybrati svoriek otvorila