Po dvoch rokoch idem na gynekológiu a mám neskutočný strach
Ahojte ženy.. pozajtra idem po 2 rokoch na gyn a strašne sa bojím .. minulý rok som nešla aj kôli pandémii aj kôli tomu že môj lekár bol PN dlhodobo ak inému som ísť nechcela..ale už pracuje tak som sa objednala ale bojim sa či dačo nenájdu s tým že som rok vynechala..už ani nespavam v noci od strachu nikdy som sa nebála teraz neviem čo mi je.. neviem nič robiť celé dni..len sa strachujem.. boli ste niektorá tak že ste dlhšie nešli? ..môj mama tam bola asi 2x v živote a to ma 57 ale ja som chodila poctivo..teraz sa neviem zbaviť strachu až mi je do plaču 😭
áno..blbá odpoveď. ...prišla som tam s problémom a lekár mi povedal drzo, sproste že čo som čakala.... hovädo. viac ku nemu nejdem...
Ja už mám z tejto doby pocit že akonáhle rok nejde niekto k lekárovi už automaticky je odsúdený na smrť ..lebo na 💯% tým že nebol už má rakovinu alebo daco. .
To je blbosť. Keby si bola pred rokom a nič by Ti nenašli, tak by si sa nebála? Ani teraz nie je dôvod.
@h2 keď sa dočítame dakde že rok neboli potom išli a bolo zle alebo neskoro..normálne mi je do revu že tam mám ísť

Ja som tiež minulý rok nebola. Tohto roku som sa už chcela objednať, ale mám ísť ešte na mamografiu, tak na preventívku som chcela ísť až potom. No ale termín na tú mamografiu som dostala až na október (objednávala som sa pred mesiacom), tak sa to ešte natiahne. Nebojím sa, som zdravá a nič mi nie je, tak sa niet čoho báť. Ak mi niečo nájdu, budem to riešiť potom.