Po kyretáži nemám normálnu meštruáciu, ale mám iba špinenie
Ahojte baby, je tu niekto taký, komu tak povediac po kyretazi nieco pokazili a nema normalnu MS iba spinenie?
@zuzkaa1991 v marci mi robili kyretaz, cize dnes som dostala druhu MS ale je to zatial len spinenie. :( aj prva bola len spinenie, lekar povedal, ze mam maternicu ok..len sa bojim, ci mi to nebude robiť problem v otehotnení
Tak nizka stielka v maternici samozrejme problem je... oni ja mam pocit niektorym zenam "neublizia" a inym daju dole celu stenu maternice a potom to takv yzera :( Ja som po kyrete 6 mesiacov a stielka je stale uboha, nie je to spinenie, ale krvacanie je slabe, je mi uplne jasne, ze tam sa ziadne babatko nikdy neuhniezdi... beriem tinkturu s alchemilky a gynex (od tohoto mesiaca), inak vitamin E, cervenu maca, zelezo, aspirin, kyselinu listovu a verim, ze sa to casom zlepsi...nic ineho mi neostava veru.
@anjelicek26 joj, ale ono je to hrozne, ze to uplne takto domrvia. A nie su na to nejake hormony, na rast tej sliznice? Ze by to mozno pomohlo...🤔
@nevenka hore som pisala, co beriem ja, na nic "lepsieho" som neprisla, lekar vravi, ze to chce cas. Len ja mam nulovu trpezlivost :( O mesiac som mala rodit a je mi s toho smutno.
@anjelicek26 dakujem za odpoveď.. a to lekár zistil pomocou ultrazvuku, ci ako?
Ano sono a aj ta menstruacia proste slaba...
odkedy mne robili kyretaz tak mam velmi slabu ms, takmer iba spinim. tiez som sa bala ze sa mi preto nepodari otehotniet a uz som v 6tt
@elinosar ❤❤❤❤ gratulujem
@anjelicek26 chapem. Len som sa tak zamyslela, ci nemaju nejaku "lepsiu odpoved" ako ten "cas"...☹
@nevenka moj lekar vravel, ze 4 porody a kyret proste maternica chudatko ma toho dost... ze vsetko sa zahoji, ale nie hned.
Dakujem 😊
Skus alchemilkovy caj,,ten ale treba vysadit pri snahe o tehotenstvo,pripadne uzivat len do ovulky..pupalkovy olej, kyselinu listovu, nejake prenatalne vitaminy napriklad.. ja som mala po kyrete silnu ms na 27den.druhu na 28den a tretiu vobec,lebo som bola tehotna 🙂 a dobre to dopadlo..vela stastia

Ako dlho ste po kyretazi??: