Po pôrode sa mi zmenšil klitoris
Caute baby som po porode 4tt
Klitoris sa mi zmensil vraty sa naspat do povodneho stavu ? Alebo mi us ostane tak ?
Ja netusim ako vyzeral ten moj pred porodmi ani ako vyzera teraz😅 Funguje to mi staci🤣🤣🤣🤣🤣
Myslím, že by si mala radšej začať brnkať na strany v gramatickej knižke 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
okrem tvojho problemu, jedno jednoduche pravidlo v slovencine (lahke i pre cudzincov) - slovesa s "i" (íčkom) na konci, tak vzdy "i", nikdy nie "y".
V pritomnom case: vráti, sadí, mláti, jaší (sa), ...
V minulom case: boli, smiali (sa), sadli (si), jasili (sa), spievali, chodili, nosili, uspávali, ...
Zase sa tu zabáva nejaký úchylák ?
Ahoj, mám rovnaký problém a som 3 mesiace od pôrodu. Bol dlhý, ťažký a navyše mi veľa tlačili na brucho. Bola som natrhnutá a zašívaná tesne ku konečníku. Navyše tým, že sa mi zmenšil klitoris tak sa mi o seba viac odierajú pysky a niekedy to pri chôdzi vydáva až mľaskavý zvuk... Je to hrozné. Na kontrole po šestonedelí mi na to lekárka nič nepovedala. Mám mierny pokles panvového dna, mám cvičiť kegelove cviky ale nevedela k tomu viac povedať. Ak sa mi to do roka nijak nezmení zvažujem plastiku :( Neviem o nikom kto by mal podobný problém a ani na internete som toho veľa nezistila... Zaujíma ma či u teba nastala nejaká zmena za tú dobu...

"nek mi ho vitiahne dajak " aaaa