Po pôrode som nedostala menštruáciu
Dobrý deň, rodila som 8.12.2020. cisárskym rezom. Nekojím ale mlieko mliečko mám. Po šestonedeli som bola na kontrole 20.1.2021 doktor povedal že všetko je v poriadku ako má byť. Ale stále som menštruáciu nedostala. Máte dáke skúsenosti ? Ďakujem vopred .
@karmenka123 ano je to normalne 😊uzivaj ze este nemas 😀 ja som hned po ukonceni 6stonedeli dostala. A to som kojila. Ale moja mamka napriklad nedostala pocas celeho kojenia co bol rok 🙂 cize toto je velmi individualne si myslim.
@karmenka123 ja som po porode uz nedostala mrchu vobec...uz je to 6 rokov...ale ja som starsia...rodila som po 40-ke 😉
ja som po prvom cisárskom nemala 4 mesiace a po druhom cisárskom 3 mesiace...Buď v kľude a užívaj si to ;)
Ja ta trochu zneistim 😁 prvú po šestonedeli som dostala a ďalšiu už nie. Tiež som si myslela ze to je ešte rozhadzany cyklus až z omylu ma dostali 4 pozitívne tehotenské testy 🙈😁😁
Ja mám dve deti obidve narodené prirodzene a prvú menštruáciu som dostala po 7 mesiacoch po 1.aj 2. pôrode a vtedy sa aj odstavili od kojenia
a Petrisa213 gratulujem
@karmenka123 podla mna nie. ja som bola dva tyzdne dozadu na preventivke, aj sa ma pytal gynekolog ci uz bol menzes a ja ze este nie on ze ok.
@karmenka123 áno bola, máme 2 deti narodené v jednom roku 😁 syn je v januári a dcéra v decembri, tak majú aj rovnaký rok narodenia. Najskôr som to brala strašne tragicky ale už majú 3 a 4 roky a neviem si predstaviť ze by to bolo inak 🙏❤️ hej nedávali sme si veľmi pozor, ale po niekoľko mesačnej abstinencii sa niet čomu čudovať 😁
Ja som ju dostala takmer presne po 11tich mesiacoch od pôrodu...a vobec mi nechýbala... kľudne by som potiahla bez nej ďalších 11 😀😀😀kojila som a rodila prirodzene

@karmenka123 ahoj 🙂 je to úplne normálne....mne prišla prvá menštruácia 4 mesiace po pôrode (tiež cisársky) 🙂