Po sexe vždy zápal močovej rúry
Ahojte, mam 2 roky staleho partnera, vymenila som uz 2 urologov, nik mi nevie pomoct. Ako ste sa z toho dostali ? Myslim z opakujucich uroinfektov.
Skusila som: Urovaxom, blokurimu, pijem zihlavovy, praslickovy a ine uro caje, sprcha pred a po, probiotika, probiotika vaginalne, sprchovy ph, brusnice…NIC, ale fakt NIC za tie 2 roky nepomohlo. Stale po styku ma zacne palit a stipat pri moceni, a bud vyjde z mocu ecoli alebo z vyteru z rury eteroccocus feacalis. Bojim sa ze to nastrbi vztah😞 planujeme rodinku, ale nemozem brat ATB kazdy druhy mesiac :( Mam polyp na maternici. Citala som uz podobne diskusie, kde bol spomenuty polyp, ale gyn trvdi, ze to isto nebude tym. Dakujem za kazdu pomoc 🙏
Určite aj tvoj partner nech ide k lekárovi. Ty sa môžeš liečiť koľko chceš, ak je on príčina tvojho problému.
@ms_green partnera nikdy neliecili, jeho urolog mu urobil jedine testy na pohl bakterie tie mal negat, to mam aj ja. Poprosila som ho aby zmenil lekara a aby mu urobili bezny vyter na bezne bakterie a kultivaciz mocu.
Odporúča sa hneď po styku ísť na záchod a vymočiť sa. Prúd moču by mal byť silný aby pripadne baktérie splachol, dopomôže pri tom si stlačiť pod bruško, utieranie smerom odpredu dozadu je myslím samozrejmosť. Skúsiť aj preliečiť partnera.
@biankaaaa chodim na wc vzdy hned po styku, no pravda ze ak sa stane ze mi netreba je to velmi zle
Robíte aj anal ? Nehnevaj sa, ale opakovane e coli nie je ok. Partner je cistotny ? Nevyzerá to tak, alebo máte praktiky, ktoré ti neprospievaju. Ty môžeš byť čistá ako ľalia ale tvoj e coli partner ta vedie k chronicite...
@blankaj nie to nie samozrejme, ecoli len 3 krat cca som mala ale enterokoka stale :( neviem sa ho zbavit fakt uz tolko atb co ja som pobrala🥲
@evivb ano biopron beriem, aj gyntimu som skusala a aj blokurimu skusam uz 2 mes🙂 dakujem dufan ze po jeho kultivacii uz bude dobre, dost ma to depta baby 😞
Ja som toto mala kym som brala hormonalnu antikoncepciu, fakt skoro po kazdom sexe hned zapal mocovych😖
Ak si toto všetko vyskúšala tak by som skúsila alternatívnu liečbu, ja som si tak vyliečila tiež zápaly močových ciest a to som ich mala aj 2x za mesiac, bola mi zistená aj ureaplazma. Avšak liečba je dlhodobá, mne trvala vyše roka.

Základná otázka, píšeš o tom, že si sa preliečila ty. Tvoj partner čo?