icon

Po troch týždňoch po potrate silné krvácanie

cokolito
17. dec 2016

Ahojtr zienky. Potrebovala by som od vas radu. V piatok to boli 3tyzdne co som v 15tt+3dni potratila svoje druhe vytuzene babetko synceka. Vsetko podla doktora prebehlo v poriadku, bez komplikacii. Cistenie po potrate prebiehalo zatial v norme,ziadne silne krvacanie, nic take. Dokonca teraz vo stvrtok vobec nic,v piatok len trosicku,skor by som povedala ze len vytok zafarbeny krvou. Rano zas nic az teraz poobede tak okolo 13:00 hod som pocitila,ze sa zo mna ta krv akosik moc leje. Za tu hodinu som uz dva razy menila vlozku. Dokonca som si vsimla, ze zo mna visiel vacsi kus zrazeniny. Ked som v niekej polohe,napr. ked sedim tak to necitim ale ked sa postavim tak sa to zo mna leje. Neviem co si mam o tom mysliet a kedze je vikend,tak by som vas poprosila o radu ci je to normalne alebo ako. Ja aj ked som mavala ms tak nikdy nie takuto. Neviem co mam urobit. Budem vam vdacna za kazdu radu. Dakujem

8853
17. dec 2016

Nie je to normalne, na gynekologickej pohotovosti ta skontroluju, mohlo nieco ostat a teraz to zacalo bujniet. Mozno bude znova potrebna kyretaz.

cokolito
autor
17. dec 2016

No minuly piatok som praveze bola u svojej dr. na kontrolnom sone a ta ma pozrela a povedala,ze vsetko je ok. Tak prave preto neviem co a ako. Este som nikdy nepotratila,toto bolo prvy krat.

8853
17. dec 2016

@cokolito ja dufam, ze uz ani nikdy taku skusenost nebudes musiet prezit znova. Tie zostatky mozu byt len na bunkovej urovni a zblbli az teraz, na sone to nemusela este vidiet. Pre istotu, prosim, chod sa dat skontrolovat. Predsa nevykrvacas pre taku banalitu

iplusr
17. dec 2016

@cokolito ja som par dni po kyrete mala strasne bolesti a isli zo mna este vselijake kusy, tak som bezala na pohotovost a tam mi povedali, ze je vsetko ok. Po 4 tyzdnoch som zacala tiez riadne krvacat, tiez tak, ze som vlozky musela stale menit, ale bez vacsich bolesti. Inak mi cez menstruaciu staci jedna vlozka na den.

cokolito
autor
17. dec 2016

@iplusr ja som praveze na kyrete ani nebola lebo pri potrate maleho doslo aj k vyluceniu placenty aj s plodovymi vakmi a to vsetko bez problemov. Asik este pockam ako sa to vyvinie a podla situacie sa zariadim. Lebo teraz sa to na chvilku ustalilo,tak uvidim

cokolito
autor
17. dec 2016

@8853 dakujem za radu. Aj som na tym rozmyslala ze pojdem na pohotovost ale zas neviem ci mam zbytocne stresovat. Teraz sa to zas trochu ustalilo uz tak neteciem,tak fakt neviem co si o tom mysliet. Pockam a ak sa to zas zopakuje tak utekam na tu pohotovost. Dufam,ze to uz ani ja nezazijem. Ale ja som bola taky unikatny pripad,lebo som otehotnela aj napriek tomu,ze som mala vnutromaternicove teliesko Danu. A vdaka nej som vlastne potratila,lebo som dostala silny zapal do maternice. Ved na jar ked budem ok sa chceme zas pokusit o babo

8853
17. dec 2016

@cokolito prajem vam, nech sa vam zadari ❤
Beriem to trocha vaznejsie, lebo som po kytere a kontrole u dr s tym, ze este dokrvacam a vsetko je ciste skoro prisla o maternicu. Tie tri dni, kedy 11 clenna partia lekarov na kramaroch nevedela ako dalej boli fakt tazke... Preto radsej by som ako preexponovana pacientka isla na pohotovost sa dat vysmiat, ze stresujem, ako cakat doma :\

sense
17. dec 2016

ja by som sla k lekarovi, mala som aj ja nieco podobne co opisujes, sice na kontrole bolo vsetko o.k zrazu z nicoho krvacat dokonca som mala aj bolesti... tak som sla a nastastie bolo vsetko o.k , ale lekar povedal v nemocnici ze dobre ze som prisla lebo to moze byt aj zapal zvlast vtedy ak nie je zo zaciatku nutny kyret moze sa stat ze niekde nieco predsa len ostane...

cokolito
autor
17. dec 2016

@sense lenze ja som potratila vdaka tomu,ze som mala vnutromaternicove teliesko "DANU" a dostala som vtedy silny zapal maternice hodnota crp bola 140. Vcera som bola kvoli hodnotam crp na odber krvi aby zistili ci uz ustupil,lebo 18 dni som brala antibiotika. Ked ma prepustali vtedy z nemocnice tak hodnota bola uz len 45. Ja praveze ziadne bolesti nemam,nic ma neboli a ako som pisala trvalo to zhruba taku hodinku lebo uz od cca 14:20 tak neteciem. Preto som pisala,ze este pockam ako sa to dalej vyvinie. Ved staci ked som bola tehotna,ze som kazdu chvilu stresovala a bezala k dr. lebo som sa vtedy bala o babo.

cokolito
autor
17. dec 2016

@8853 ako som pisala mna ten kyret nastastie obisiel. A dufam,ze aj ten zapal vdaka ktoremu som aj potratila, tiez ustupil.To sa ale dozviem az v pondelok kedy si mam volat ohledne vysledkov k svojej dr. Nastastie aj to krvacanie ako som ti uz pisala ustupilo a uz to necitim,neteciem. Asik budem vyckavat,ja viem pre teba co si si prezila nieco podobne,mozno nieco nepochopitelne. A dakujem este raz za tvoju radu...

janinah
17. dec 2016

a nemôže to byť už menštruácia?

cokolito
autor
17. dec 2016

@janinah no aj ja som uz nad tym uvazovala,ale nevim,lebo v nemocnici mi vraveli,ze nornalna menstruacia sa objavi tak po 4 az 6 tyzdnov a moja dr. zas ze sa moze objavit po tych 4tyzdnov cistenie. A u mna zatial presli len 3 ,tak neviem. Uz nastastie tak silno neteciem uz len obcas pocitim. Ak mam pravdu

cokolito
autor
17. dec 2016

@janinah ak mam pravdu povedat tak dnes na mna zas prislo to zrave obdobie,take ake som mavala pocas menstruacie,ze som stale hladna. Take dva tyzdne po potrate som vobec nemala chut na nic sladke a teraz poslednu dobu hej a taketo obdobie som mavala vzdy tyzden pred menstruaciou. Tak uvidim co sa z toho vykrystalizuje....

cokolito
autor
18. dec 2016

Ahojte zienky. To moje telo si so mnou robi co sa mu zachce. Vcera ako som pisala som tu hodinku aj cosik tiekla dost silno,ze som fakt nevedela co mam robit. A potom okolo pol tretej to prestalo a od vtedy sice uz neteciem tak ako som tiekla uz len ked som na wc tak voda je cervena a pri utierani mam papier docela dost spinavy. Ja som z toho misuge,fakt neviem cim to bolo sposobene. Taketo vykivy. Ale hlavne,ze uz je to teraz ok, ze mozem zas normalne fungovat.🙂