Podobná skúsenosť? Je to zápal? Či?
Pekný večer! 🙂 vopred sa ospravedlňujem každej jednej, pre ktorú bude prečítanie strata času 🙂 ... a áno viem, že nie ste veštice 🙂 ani ja :D ... už pár dni mám bolesti v podbrušku, ak by som mala byť presná ani tak nejde o bolesť, ale skôr o takú "ťažobu" neviem to ani vysvetliť :D v pohode fungujem, no raz cítim nejaký tlak vpravo raz vľavo, sem tam len cítim takú pichľavú "bolesť" ... potom sa len zastavím, že už mi je fajn a potom zas po chvíli ... mám také tušenie, že by mohlo ísť o nejaký zápal /v minulosti som už mala podobný prípad/ ... no keďže je teraz situácia taká, aká je ... neviem či je najlepší nápad ísť k lekárke ... vedeli by ste mi odporučiť niečo, čo by som si mohla kúpiť bez receptu? v minulosti som mala zápal riešený liekmi na predpis ... a ešte mi prišlo na um aj tehotenstvo 🙂 keďže sme si s manželom prestali dávať pozor /zatiaľ bezdetní/ no bije sa mi to s myšlienkou "veď tehotenstvo predsa nebolí" teda tak som počula :D a neviem či by tam bola šanca .. keďže ešte sme len v začiatkoch pri snažení a neriadime sa počítaním dní, ovuláciou a pod. 🙂 ... posledná MS bola 19.03. a nechránený styk 18.03. ... 25.03 ... 28.03. .. a tá bolesť je viac menej asi týždeň ... a na test je myslím ešte skoro 🙂 ... vedeli by ste mi niečo odporučiť? 🙂 v minulosti som používala idelyn tablety, ale nemali pri zápale nejaký účinok .... Ďakujem. Prajem pekný zvyšok večera.

Ak by islo o bolest zapricineny zapalom, tak brusnicami v akejkolvek podobe sa nic nepokazi, ci tehotenstvo nvm, to si treba pockat na vysledok "snazenia". Zapal sa zvykne prejavit aj zmenou farby mocu ci vytokom...rozne, kazdopadne ak by slo o zapal je to asi skor bolest...hladinu bolestivosti nvm posudit moj prah citlivosti je dokazatelne inde (co ma aj nevyhody).