Podozrivé prihlásenie na Instagram

28. okt 2022

Ahojte, nedávno som bola v zahraničí a na instagram som sa prihlásila zo svojho notebooku pripojeného na hotelovú wifi. Bolo to vyhodnotené ako podozrivé prihlásenie s informáciou, že overovací kód bol zaslaný na môj mail. Bohužiaľ mailovú adresu už dlhšiu dobu nepoužívam a zrejme bola vymazaná (centrum.sk, podľa diskusií na internete po dlhšom nepoužívaní mail vymažú). Telefónne číslo overené nemám.
Máte skúsenosť, či po prihlásení z domu bude nutné zadať overovací kód z mailu, alebo sa už budem môcť prihlásiť štandardným spôsobom?
Samozrejme som skúšala, ale aby toho nebolo málo, instagram mi hlási ,,Nepodarilo sa prihlásiť vás na Instagram. Čoskoro to skúste znova.´´ čo sa mi občas stáva (a trvá cca 24 hodín) a myslím, že to nemá súvis s týmto problémom.
Prosím napíšte mi, že o účet neprídem 🙈 aplikáciu v mobile nemám, ak sa ho podarí zachrániť samozrejme sa poučím a pridám mail a telefónne číslo😢
Ďakujem.

majarumm
3. nov 2022

Tento istý problém mám aj ja posledných pár dní. V originál instagramovej aplikácií ma prihlási, no v notebooku či v iných aplikáciách mi píše to isté. Nepodarilo sa prihlásiť vás na Instagram. Čoskoro to skúste znova. ☹
Neviem čo sa to deje, nikdy som s prihlásením cez žiadnu aplikáciu / zariadenie nemala problém. Myslím, že to skôr na strane Instagramu nastali nejaké problémy. Aj to divné mazanie, prečisťovanie užívateľov na ig pár dní dozadu.
Dúfam, že sa to vyrieši, potrebujem byť prihlaásená aj na iných zariadeniach či aplikáciách spojených s Instagramom 🙏