icon

Podráždená vagína po sexe. Ako byť znovu fit?

2. mar 2021

Ahojte žienky, ako sa dávate dokopy tam dole po poriadnom sexe? Už sa mi stalo že to tam dole bolo aj niekoľko dní dosť napuchnuté a citlivé, ako to riešite vy aby ste boli znovu fit?

Strana
z2
zazrakysadeju
2. mar 2021

máte problém so suchosťou?

alexka89
Odpoveď bola odstránená
autor
2. mar 2021

@zazrakysadeju povedala by som že je to ako na hojdačke, niekedy s tým problém nieje a inokedy mám pocit že by tomu trebalo pomôcť.

snazilka_bio_mamka
2. mar 2021

preco mi aj toto pride fejk?

elizabet173
Odpoveď bola odstránená
autor
2. mar 2021

@alexka89 Prepáčte ak som vás svojou otázkou pobúrila. Nerada by som vás urazila, takže sa ďalej vyjadrovať k vášmu komentáru nebudem.

viestta
Odpoveď bola odstránená
nika23t
2. mar 2021

Cicatridina tablety. Ja som to užívala síce z iného dôvodu, ale nakoľko aj normálny sex bol pre mňa jeden čas náročnejší, toto mi veľmi rýchlo pomáhalo dostať sa späť do formy. A myslím, že by to mohlo pomôcť aj v Tvojom prípade 😊

autor
2. mar 2021

@elizabet173 ak nemáte zmysluplnú odpoveď na otázku, skúste sa nevyjadrovat.
Možno mi pri sexe bolo všetko príjemné, len ďalší deň to už nieje ono. Asi vás takáto verzia nenapadla že?

nika23t
2. mar 2021

Alebo teda niečo na regeneráciu slizníc a vonkajších rodidiel. Ja by som siahla po takýchto výrobkoch určite. Zvyknú zabrať rýchlo.

matejakub
Odpoveď bola odstránená
zazrakysadeju
2. mar 2021

Nechápem, prečo to ľudia komentujú keď nechcú poradiť, ale zhadzovať, no je to strašné..

nika23t
2. mar 2021

@zazrakysadeju lebo nezažili poriadny sex 🤪 Môj manžel tiež nie je žiaden "bujak", ale aj my máme z času na čas noc, kedy potom potrebujem dva dni, aby som mohla dat nohy spolu. A zvyknem si tu noc užívať 😊

matejakub
2. mar 2021

@nika23t 😀

pininka1
2. mar 2021

Vcera tu bola otazka na zivocisny sex, tato tema je skvela odpoved.

matejakub
2. mar 2021

@pininka1 😨

alexka89
Odpoveď bola odstránená
autor
2. mar 2021

@nika23t
@zazrakysadeju 🙏 konečne niekto s rozumnou radou. Ďakujem vám.
Nechápem prečo ma niekto potrebu zosmiešňovať niekoho problémy.
No a pre tie ostatné, ktoré si myslia že s manželom praktizujeme orgie, musím vás sklamať, nieje to tak. To že mávame sex raz do týždňa, niekedy len rýchlovku a niekedy si nájdeme na seba času viac a z času na čas je to tam trochu viac podráždené, neznamená že si tu idem z vás robiť srandu. Chcela som iba radu, nič viac. A to že má niekto sex raz za pol roka a takýto problém nema, nemusí sa k tomu vyjadrovať. Ďakujem.

nika23t
2. mar 2021

@alexka89 ja som nič neadresovala Tebe, takže pokoj. Žiadne rady nemám, ja som spokojná, verím, že aj Ty.

viestta
Odpoveď bola odstránená
maximilie
2. mar 2021

@nika23t veľmi sa smejem.... presne viem o com pises
V tu chvíľu je všetko príjemné, len na druhy deň sa cítiš ako po pôrode 🤣
Tiez to tak mávame.
Vacsinou ked sa milujeme veľmi dlho.
Pomoze častá chladná sprcha a den- dva pauza.
Ja za takého bujaka v posteli dakujem 🙏😂😂😂

sticker
maximilie
2. mar 2021

@viestta moze to byt aj veľkosťou
A to veru nám mate co závidieť 😅
Hahah to je téma,...normálne som sa úprimne zasmiala, lebo všetky komentáre sú TOP

autor
2. mar 2021

@viestta 🤦🏼‍♀️ toto naozaj nepochopím....to čo má znamenať? Aký máte problém?
Možno naše vagíny už nemažu ako by sme chceli, vy s tým problém očividne nemáte, tak si choďte riešiť svoje problémy niekde inde prosím vás.

maximilie
Odpoveď bola odstránená
nika23t
2. mar 2021

A pritom toto je naozaj problém mnohých žien. A nemusí ísť o žiadnu divočinu v posteli, niekedy naozaj stačí trochu dlhší sex po dlhšej dobe bez neho a problém je na svete... Ani nemusí ísť o nedostatočnú vlhkosť, ani na veľkosti nezáleží. Proste sme tam dole citlivé. A to je cele.

viestta
Odpoveď bola odstránená
autor
2. mar 2021

@nika23t prečo to poniektoré nedokážu pochopiť? Toto mi neviete vysvetliť?

marca12
2. mar 2021

@viestta vsak nepise,ze ju zakazdym doriadi. Boze zeny vy ste nikdy nezazili divokejsi sex alebo dve,tri kola po sebe?

marca12
2. mar 2021

Lebo sa zmohli akurat tak na kmasanie sa v misionarskej polohe alebo maju kundu z ocele a im sa to urcite nikdy nestalo

Strana
z2