Podráždené trieslo - krvácanie a bolesť
Ahojte , na slabine triesla sa mi urobil taký hrbolček , ktorý potom zahnisal , praskol a vytiekol. Myslím že to je z nohavičiek ako ich tam mám "zarezané ". Už to mám 2 týždne , mám to fialové , bolí to a občas krváca je to proste podráždené z nohavičiek . Doma ich nenosím kvôli tomu ale v práci musím takže ich mám skoro celý deň a tlačí ma to .
Chcela som sa opýtať neviete mi poradiť nejakú mastičku na to , prípadne ako to ošetriť? Či mám ísť lekárke? Ale to sa mi zdá prehane s takouto debilonou chodiť lekárke a otravovať ju :-/
tak sito prelep a kup si volnejsie gatky. maste neviem, ale asi by som to sem tam strekla dakou dezinfekciou a natrela niecim hojivym snad
@viestta dettol sa smie používať na ranky. A ďakujem za radu pôjdem sa popýtať na tie mastičky ,lebo stále som to odkladala že sa to zahojí ale už to fakt boli hlavne večer.
Treba si kúpiť bezšvove nohavičky. Nikde netlačia a poväčšine bývajú tenšie a z jemnejšej latky. Pravdepodobne sa ti tá vyrážka spravila práve z nevhodného materiálu a že sa ti to tam zarezávalo. Nohavičky by si nemala cítiť že ich máš na sebe. Ja som prešla na tie bezsvove a môžem povedať že som veľmi spokojná. V lete v nich nie je teplo necítim ich a celkovo nie sú vidno pod leginami ani pod rifľami že by mi prepolovali zadok 😀
A čo sa týka už samotnej vyrážky... určite by som zašla k dr s tým. Nech ti na to dá nejakú masť.
@viestta nehnisa už , napísala som že praskol a vytiekol .. teraz to mám už len také fialkove a občas mi tečie z toho krv čistá
@gabika0825 dnes som bola u dr a tým , a povedala mi to isté čo píšeš ty že to bude reakcia na nevhodný materiál nohavičiek .. a že najlepšie nosiť bavlnené a voľnejšie 😃 musím pogooglit tie bezšvove