Podstúpili ste niektorá rejuvenizáciu vagíny?
Ahojte ženy, ste tu také, ktoré ste podstúpili zákrok s názvom rejuvenizácia vagíny (vnútorné ošetrenie laserom)? Aké máte s tým skúsenosti? Reálne to pomože alebo máte skor pocit vyhodených peňazí?
ďakujem za odpovede
Dievčatá tak pridávam svoju recenziu. Za mňa určite áno. Nemala som žiadne väčšie ťažkosti, chcela som "to tam dole" po 2 pôrodoch oživiť a to sa aj podarilo. Rozdel cítim ja, a aj muž. Zmena hned po 1 ošetrení, ďalší podľa potreby možno o 1-2 roky. Ak máte otázky kľudne sa pytajte 😊
@jennifer007 ďakujem 🙂
@jennifer007 o rok dva uz len jedno sedenie, ci opat 3?
A teda je sliznica ozaj taka pevnejsia? Ci ako by si to opisala, prosim 😊 a bolelo to pocas zakroku, ci po?
@poi99 jeden krat opakovať, ako ak teraz som bola iba 1x
No trvalo to asi 10 min a bolelo to minimálne take jemné pálenie ktoré bolo asi tak 5x po dobu sekundu
@jennifer007 dakujem 😊
@anaj_janka zákrok absolvovala dvakrat. A je mega spokojná, ja som ho absolvovala raz a som spokojná tiež. Odporúčam ☺️
@rybiatko123 kde ste boli, prosim? Ak sa smiem spytat 😉 a mali ste aj nejake zdravotne komplikacie, ktore to vyriesilo? Vopred velmi pekne dakujem za odpoved...
@poi99 mediskin. zdravotne komplikácie som nemala, išla som skôr pre môj dobrý pocit 🙂
@rybiatko123 vďaka 🙂
@rybiatko123 dakujem 😊
Dievčatá, chcem sa prosím spýtať ,či ste niektorá absolvovala laserové ošetrenie pošvy z dôvodu opakovaných a častých infekcií pošvy? Moja gynekologička mi to doporučuje, lebo už nevie čo so mnou má robiť. Od januára sa to so mnou ťahá, stále nejaká infekcia, raz chlamýdie, potom streptokok atď.... Pritom som nikdy nemala takéto problémy až teraz. Či tento zákrok pomáha aj na elimináciu zápalov, či máte s tým skúsenosť? Čo by ste mi doporučili na tie gyn, infekcie, či máte skúsenosť. Ďakujem za vaše rady, už som zúfalá, hlavne z toho nepríjemného diskonfortu tam dole. Beriem probiotiká, na imunitu, žiadne zázraky sa nedejú.
@tvorkyna to neviem,ale skús si dať do gazy najlepšie domáci osupany cesnak .... overené,veľa šťastia
a to si dávate na noc do pošvy?
@tvorkyna kamarátka bola presne z tohoto dôvodu, jej pomohlo
@tvorkyna áno, je to liečenie ako každé iné pri cipkach. Nestačí raz. Potom budete cítiť či je to lepšie ale ešte...
Chápem vaše rozčarovanie,aj moje také bolo na začiatku.
@jennifer007 a kde si bola?
@suzzi Košice
@rybiatko123 prosim ta aj vysledkom je aj vybielenie tychto partii ci to sa robi zas inymi lasermi?
@suzzi to je iný laser 🙂
O
@matkahelka kde si prosim bola?
@rybiatko123 prosim kde sú bola?
Kde si prosim bola?

bohužiaľ nepoznám, ja som bola len z estetického hľadiska. Reálne nejaké konkrétne problémy som nemala. U mňa snáď len dobrý pocit a zvýšenie sebavedomia. A samozrejme za lepší sexuálny život, tam to poznať. Ale žiadne ďalšie veci nie, ani som sa s nikým takým osobne nerozprávala.