icon

Podstúpili ste niektorá rejuvenizáciu vagíny?

22. máj 2020

Ahojte ženy, ste tu také, ktoré ste podstúpili zákrok s názvom rejuvenizácia vagíny (vnútorné ošetrenie laserom)? Aké máte s tým skúsenosti? Reálne to pomože alebo máte skor pocit vyhodených peňazí?
ďakujem za odpovede

autor
15. mar 2023

bohužiaľ nepoznám, ja som bola len z estetického hľadiska. Reálne nejaké konkrétne problémy som nemala. U mňa snáď len dobrý pocit a zvýšenie sebavedomia. A samozrejme za lepší sexuálny život, tam to poznať. Ale žiadne ďalšie veci nie, ani som sa s nikým takým osobne nerozprávala.

jennifer007
31. mar 2023

Dievčatá tak pridávam svoju recenziu. Za mňa určite áno. Nemala som žiadne väčšie ťažkosti, chcela som "to tam dole" po 2 pôrodoch oživiť a to sa aj podarilo. Rozdel cítim ja, a aj muž. Zmena hned po 1 ošetrení, ďalší podľa potreby možno o 1-2 roky. Ak máte otázky kľudne sa pytajte 😊

anaj_janka
31. mar 2023

@jennifer007 ďakujem 🙂

poi99
31. mar 2023

@jennifer007 o rok dva uz len jedno sedenie, ci opat 3?
A teda je sliznica ozaj taka pevnejsia? Ci ako by si to opisala, prosim 😊 a bolelo to pocas zakroku, ci po?

jennifer007
31. mar 2023

@poi99 jeden krat opakovať, ako ak teraz som bola iba 1x
No trvalo to asi 10 min a bolelo to minimálne take jemné pálenie ktoré bolo asi tak 5x po dobu sekundu

poi99
2. apr 2023

@jennifer007 dakujem 😊

rybiatko123
23. apr 2023

@anaj_janka zákrok absolvovala dvakrat. A je mega spokojná, ja som ho absolvovala raz a som spokojná tiež. Odporúčam ☺️

poi99
23. apr 2023

@rybiatko123 kde ste boli, prosim? Ak sa smiem spytat 😉 a mali ste aj nejake zdravotne komplikacie, ktore to vyriesilo? Vopred velmi pekne dakujem za odpoved...

rybiatko123
23. apr 2023

@poi99 mediskin. zdravotne komplikácie som nemala, išla som skôr pre môj dobrý pocit 🙂

anaj_janka
23. apr 2023

@rybiatko123 vďaka 🙂

poi99
23. apr 2023

@rybiatko123 dakujem 😊

tvorkyna
3. máj 2023

Dievčatá, chcem sa prosím spýtať ,či ste niektorá absolvovala laserové ošetrenie pošvy z dôvodu opakovaných a častých infekcií pošvy? Moja gynekologička mi to doporučuje, lebo už nevie čo so mnou má robiť. Od januára sa to so mnou ťahá, stále nejaká infekcia, raz chlamýdie, potom streptokok atď.... Pritom som nikdy nemala takéto problémy až teraz. Či tento zákrok pomáha aj na elimináciu zápalov, či máte s tým skúsenosť? Čo by ste mi doporučili na tie gyn, infekcie, či máte skúsenosť. Ďakujem za vaše rady, už som zúfalá, hlavne z toho nepríjemného diskonfortu tam dole. Beriem probiotiká, na imunitu, žiadne zázraky sa nedejú.

anaj_janka
3. máj 2023

@tvorkyna to neviem,ale skús si dať do gazy najlepšie domáci osupany cesnak .... overené,veľa šťastia

tvorkyna
3. máj 2023

a to si dávate na noc do pošvy?

jennifer007
4. máj 2023

@tvorkyna kamarátka bola presne z tohoto dôvodu, jej pomohlo

anaj_janka
4. máj 2023

@tvorkyna áno, je to liečenie ako každé iné pri cipkach. Nestačí raz. Potom budete cítiť či je to lepšie ale ešte...
Chápem vaše rozčarovanie,aj moje také bolo na začiatku.

fem
4. máj 2023

@tvorkyna vitagyn c ti podporí vlastne probiotiká , to, že dodávala nejake to je malo, keďže v tom prostredí sú špecifické , vitagyn c posobi aby ti tam rástli tie správne …

suzzi
6. máj 2023

@jennifer007 a kde si bola?

jennifer007
6. máj 2023

@suzzi Košice

suzzi
8. máj 2023

@rybiatko123 prosim ta aj vysledkom je aj vybielenie tychto partii ci to sa robi zas inymi lasermi?

rybiatko123
30. máj 2023

@suzzi to je iný laser 🙂

ctrl
30. júl 2023

O
@matkahelka kde si prosim bola?

ctrl
30. júl 2023

@rybiatko123 prosim kde sú bola?

ctrl
30. júl 2023

Kde si prosim bola?

poi99
1. aug 2023

@ctrl pisala uz vyssie, ze mediscin. Ja som tam bola minuly pondelok tiez. Ale dostala som potom menzes. Takze efekt uvidim ked skonci. Potom dam info. Robila mi nakoniec nie len intima laser, ale i inconti laser v oblasti mocoveho mechura...

ctrl
1. aug 2023

@poi99 a aký je prosim postup treba niečo ešte od svojej gynekologicky? kto ti to robil lekárka či lekár?
Treba predtým konzultácia v tom centre?

ctrl
1. aug 2023

@poi99 ako rýchlo ti dali termín a koľko su prosim platila

poi99
1. aug 2023

@ctrl treba cytologiu z krcka nie starsiu ako rok. Bez aktualnych infektov. Termin bol rychlo, dohodnut sa je potrebne telefonicky na recepcii mediscin. Robi to doktorka len v pondelky po 16.

poi99
1. aug 2023

@ctrl cennik maju na stranke. Inkonti je drahsi ako intima laser o 50e. Cize za prve osetrenie som platila 420e. Druhe bude 250e a tretie 150e.

ctrl
1. aug 2023

@poi99 dik