Podstúpili ste niektorá rejuvenizáciu vagíny?
Ahojte ženy, ste tu také, ktoré ste podstúpili zákrok s názvom rejuvenizácia vagíny (vnútorné ošetrenie laserom)? Aké máte s tým skúsenosti? Reálne to pomože alebo máte skor pocit vyhodených peňazí?
ďakujem za odpovede
@rybiatko123 prosim kde si bola ?
A čo ta to vyšlo
@ctrl mediskin a prvé ošetrenie 350, druhé 250€
Ahojte boli ste niektorá kvôli opakujúcim sa infektom?
@timea301196 ahoj, kamaratka bola, ja som sa od nej dozvedela ze niečo také existuje, ona si pochvaľovala
@jennifer007 a nevieš či jej to ako tak pomohlo a ale infekcie mala? 🙂
@timea301196 pomohlo, ona mala stále zapal a všelijaké možné baktérie tam dole, stipalo svrbelo ju to, ale bola tuším 2x alebo 3x na sedenie
@timea301196 no mne to na infekty nepomohlo. Bola som zatial 2x. Ako som uz vyssie pisala, sla som tam kvoli vyklenutemu mocovemu mechuru a klesnutej maternici. Odvtedy mi neklesli. Brusko ma uz aj menej bolieva, ako zvyklo. Manzel konstatoval, ze to je uzsie 😁 ..
Treti krat idem koncom novembra. Uvidime, ci sa nieco este zmeni.
@poi99 A koľko ťa to cca stalo lebo mne vravela že do 200 € sedenie a mám ísť zajtra tak som zvedavá
@poi99 A bolelo ťa to? A čo ti všetko ošetrovali vlastne. Ja chcem ísť že je to dobre aj na pokles čo mi určite po druhom pôrode pokleslo ale doktorka mi to odporúča z hľadiska toho že mám oslabenú sliznicu
@timea301196 ja som bola ako rybiatko123 v mediscin. Podla cennika som myslela, ze budem platit 350e. Doktorka mi miesto intimalaseru spravila inkontilaser, kvoli tomu vyklenutemu mocovemu mechuru. A to je o krok naviac. Inkonti je drahsi ako intima laser o 50e. Cize za prve osetrenie som platila 420e. Druhe bude 250e a tretie 150e. 20e sa plati na zaciatku za zalozenie karty.
Ked to robila, tak to niekedy len tak stipkalo. Trosku zapalilo.ale uplne v pohode. Ono sa sucasne aj fuka vzduch/chladi. Takze sa to da. Len zakazdym som mala po zapale (2x som musela odkladat termin za zapal) a v tom tyzdni ako mi to robili, som mala dostat menzes. Takze ma cely tyzden dost bolelo podbrusko. Takze je to velmi individualne. Napriklad po prvom osetreni som to zanedbala a uz som neoddychovala ( mam 4 deti a boli sme aj na vylete vlakom s kocikom 😅). No a bolo to dost na prd. Po druhom osetreni zostal aj manzel doma, tak som mala viac priestoru na oddych.... 😁
@poi99 bože nestraš lebo ja mám zápal každú chvíľku a preto ma odporučila nato… že to zregeneruje sliznicu… no mám dve deti tak neviem ako budem oddychovat
Už to mám za sebou. 130 plus krém a. Masť pán doktor mi ošetril aj jazvu po nástrihu
@timea301196 kde si bola?
@poi99 v Tvrdošíne (gyncentrum sa to volá )akože keď tak pozerám niektorí si bijú riadne pálky… a to mi pán doktor urobil jazvu ku tomu grátis že ma musela riadne bolieť… a o 4t znova 🙂
@jennifer007 prosim, v ktorom meste vam to robili a adresa? dakujem
@timea301196 ahoj, prosím, aké infekcie mávas? pozoruješ už nejakú zmenu? 🙏 Mne sa opakujú baktérie,niekedy mám ster negatívny. Dr skonštatovala chronicky zápal
@jennifer007 ahoj,prosím, kamoske to pomohlo úplne či ešte máva občas zápal? 🙏
Baby, a viete prosim popisat, co sa zlepsilo? Mate pocit, ze ste "uzsie"? Ci co je potom vysledok?
@janettei ahpj ja som bola v Košiciach
@pbra40 ja áno 😉 cítil to aj muž
@ala611 ona bola potom ešte asi po roku
@ala611 vieš čo momentálne mám zápal ale z vonka zisťujeme či sa jedna o herpes alebo ekzém a čakám na výsledky… ale neľutujem konečne ma prestala bolieť jazva po nastrihu a sadnem si ako človek
@lucia_1974 kde si prosim bola v Dubravke? Nepodarilo sa mi v diskusii

Ahojte, ja už som bola teraz dvakrát a neviem si to vynachváliť. Podľa pocitu o rok možno pojdem aj tretíkrát. Je to naozaj veľký rozdiel a ja odporúčam tento zákrok všetkými 20timi 😂 chcela by som postúpiť aj bielenie časom.
Švagriná bola štyrikrát a riešila aj pokles močového mechúra a tiež je veľmi spokojná. Takže ak niekto váha, skúste, len je to individuálne koľko ošetrení komu treba, ale verím že účinky sa dostavia 🙃