icon

Podstúpili ste sterilizáciu pri cisárskom?

adrianka7d
3. sep 2020

Baby mate skúsenosti zo sterilizaciou? Dali ste si a neobanovali ste to? Doktorka mi to navrhla ze by to bolo pre mna lepsie ale moc sa mi do toho nechce, mam 4 rocneho synceka a druheho v brusku, a mam este cca mesiac na rozmyslenie.

Strana
z2
hastrmistr
6. sep 2020

@adrianka7d ty musíš cítiť co chceš, pre mňa to bola 100%volba.nikdy nerob nič keď si není istá na 100% bez váhania.

adrianka7d
autor
6. sep 2020

@hastrmistr ved toto, lebo neskor môžem olutovat 🙂

hastrmistr
6. sep 2020

@adrianka7d presne tak

mishach
27. sep 2020

Pridávam sám čaká ma 3 sekcia, takže kvôli tomu. Len som čítala, že sú bolesti panvy.... Takže mňa zaujímajú skôr nejaké nežiaduce účinky, ak máte.....

kajca84
27. sep 2020

@mishach Ahoj,ja som 2 mesiace PO a žiadne nežiaduce účinky,nič ma nebolí.Tretia sekcia dala zabrať,no so sterilizáciou všetko ok.

mishach
27. sep 2020

@kajca84 môžem sa spýtať, prečo dala zabrat?

kajca84
28. sep 2020

@mishach možno to bolo aj počasím,neviem.No ťažšie sa mi aj vstávalo,hýbalo,aj som doma raz odpadla,celkovo asi po dvoch týždňoch som sa cítila znovu ako človek.

mishach
28. sep 2020

@kajca84 dakujem

tl999
5. okt 2025
@emiliamilka

@adrianka7d a čo by som mala ľutovať? Že nebudem mať tretie dieťa ? Nechcem dieťa neskôr ako do 31.. ak sa dovtedy nepodarí druhé na sterilizáciu pôjdem tak či tak.. ja viem čo od života chcem a čo chcem dať svojim deťom ... Môžem ľúto st jedine to že som manžela nestretla skôr ale aj tak by som chcela len dve deti.. viem aké mám možnosti finančné aj majetkové ...

@emiliamilka ahoj! Ako si sa rozhodla potom? Mas druhe dieta? Isla si na sterilizaciu?

Strana
z2