icon

Pohyb spermií

deluxe86
19. feb 2018

Baby,potrebujem poradit.Mm ma problem s pohyblivostou spermii.Zacal brat zinok,ecko,dcko,ccko a bluefertil.Uz presli 2 mesiace,isiel na kontrolu,a je to este horsie.Existuje mnoho pripravkov,avsak mozno je tu niekto,kto otestoval uz viacero a viete poradit,ze ktory z tych vitaminov fakt pomaha.Dakujem za kazdu odpoved.

majkeel
19. feb 2018

Treba zvysit pohyblivost, nasadit kazdodenne rychle sprinty dopredu, dozadu, do boku, vyskoky z miesta
... manzelovi, nie spermiam ... ;)

0silvia0
19. feb 2018

@deluxe86 nemám osobné skúsenosti, s plodnosťou som nikdy nemala problém, ale na dvoch prípravkoch som si všimla, že podporujú plodnosť: Maca a Dračia krv

lilyianka
19. feb 2018

@deluxe86 bluefertil mi pride nieco podobne ako folandrol...aj moj muz ho uzival a vysledky nic moc...takisto jeden znamy ho uzival a tiez horsie vysledky
Nasad Macu...vit.E nechaj a tiez zinok....a vraj je dobry sj kotvicnik, ale ten odskusany nemame

dominika6
19. feb 2018

@deluxe86 odporúčajú vyhýbať sa stresu,zdravo stravovať,športovať,nosiť trenky,nie slipy,prestať piť alkohol a fajčiť.nie sa iba tlačiť liekmi..

katarinamarkova
19. feb 2018

@deluxe86 pohyb, šport, zdravá strava, aktívny život bez stresu....
otázka: akým životným štýlom žije manžel? športuje? je zdravo? vyhýba sa stresu? žijete v meste? na dedine?

tatinka
19. feb 2018

Ahoj,u nas sa ujal tribulus cize kotvicnik zemny v kapsulovej forme,ale nie ten suvixovy lacny ale konkretne bulharaky tribulus,je drahsi ale u nas pomohol,pozitivny vysledok bolo vidno aj v sexe...bjednavali sme ho z netu..stranku uz sice nevem ale ked si zadas do googlu urcite najdes....

lienka_1
19. feb 2018

@deluxe86 U mojho muza zabrala celkom maca a ecko.

libawet
20. feb 2018

@deluxe86 ženšen je tiež dobrý a tiež kotvičník ako píše aj "tatinka"...čo sa týka zinku - v tabletách vie telo zinok využiť len na 5%, takže vlastne o ničom. Koloidný zinok a vôbec všetky koloid. minerály sú telom využiteľné až na 95%, takže - keď zinok, tak ako koloid.

deluxe86
autor
21. feb 2018

Uz pisem☺ takze,mm nefajci,nepije sportuje,to ze stresuje,tak stresujeme vsetci,nic nove.Ja sim bola len.zvedava,ze ci tu nie je niekto,kto chodil na m ntrolny spermiogram kazde napr.2-3mesiace a ci zabrali nejake vitaminy.Ja som ocakavala od tohto bluefertilu asi moc.
Musim dodat,ze nasa dcerka sa nam podarila najeden sup...pred 3rokmi.Zijeme v mensom meste inac.Jeme to,co varim,neobjednavame fast food a take vwcicky.

ronaldoboss
17. feb 2019

ahojte .dievčataake mate skusenost bluefertilom pre mužov,?,moj muž ne ma ziadne spermie tak že azospermia. mislite že by to pohli ,?

evaachesa
17. feb 2019

@ronaldoboss ahoj, neviem ci vitaminy pomozu v takomto pripade ale najskor hormony a riesit to s urologom. Je este mozne ziskat spermie metodami mesa/tese, ide o chirurgicky zakrok pred ivf.

sevcikovaa
17. feb 2019

Moj mal zle vysledky vraj sa nepodari otehotnie prirodzene a sup podarilo sa bez vitamínov a stresov .....tiez som ho dopovala vselicim az sa hneval ....

ronaldoboss
18. feb 2019

@sevcikovaa ahoj a aky ste mali spermiogram?
@libawet ahoj aj na azospermiu su dobre tieto pripravki? Lebo moj muž nema žiadne spermie.vdaka za info Sandra

sevcikovaa
19. feb 2019

@ronaldoboss ahoj zla pohyblivost aj tvar taky bol verdikt