Pohyb spermií
Baby,potrebujem poradit.Mm ma problem s pohyblivostou spermii.Zacal brat zinok,ecko,dcko,ccko a bluefertil.Uz presli 2 mesiace,isiel na kontrolu,a je to este horsie.Existuje mnoho pripravkov,avsak mozno je tu niekto,kto otestoval uz viacero a viete poradit,ze ktory z tych vitaminov fakt pomaha.Dakujem za kazdu odpoved.
@deluxe86 pohyb, šport, zdravá strava, aktívny život bez stresu....
otázka: akým životným štýlom žije manžel? športuje? je zdravo? vyhýba sa stresu? žijete v meste? na dedine?
Ahoj,u nas sa ujal tribulus cize kotvicnik zemny v kapsulovej forme,ale nie ten suvixovy lacny ale konkretne bulharaky tribulus,je drahsi ale u nas pomohol,pozitivny vysledok bolo vidno aj v sexe...bjednavali sme ho z netu..stranku uz sice nevem ale ked si zadas do googlu urcite najdes....
Uz pisem☺ takze,mm nefajci,nepije sportuje,to ze stresuje,tak stresujeme vsetci,nic nove.Ja sim bola len.zvedava,ze ci tu nie je niekto,kto chodil na m ntrolny spermiogram kazde napr.2-3mesiace a ci zabrali nejake vitaminy.Ja som ocakavala od tohto bluefertilu asi moc.
Musim dodat,ze nasa dcerka sa nam podarila najeden sup...pred 3rokmi.Zijeme v mensom meste inac.Jeme to,co varim,neobjednavame fast food a take vwcicky.
ahojte .dievčataake mate skusenost bluefertilom pre mužov,?,moj muž ne ma ziadne spermie tak že azospermia. mislite že by to pohli ,?
@ronaldoboss ahoj, neviem ci vitaminy pomozu v takomto pripade ale najskor hormony a riesit to s urologom. Je este mozne ziskat spermie metodami mesa/tese, ide o chirurgicky zakrok pred ivf.
Moj mal zle vysledky vraj sa nepodari otehotnie prirodzene a sup podarilo sa bez vitamínov a stresov .....tiez som ho dopovala vselicim az sa hneval ....
@sevcikovaa ahoj a aky ste mali spermiogram?
@libawet ahoj aj na azospermiu su dobre tieto pripravki? Lebo moj muž nema žiadne spermie.vdaka za info Sandra

Treba zvysit pohyblivost, nasadit kazdodenne rychle sprinty dopredu, dozadu, do boku, vyskoky z miesta
... manzelovi, nie spermiam ... ;)