Pokračujúca bolesť po menštruácii
Ahojte, stáva sa niekomu, že po skončení menštruácie vám bolesti pokračujú ? Ako keby ste ju mali ešte len dostať, bolesť podbruška a v mojom prípade aj ľavý vaječník + bolesti krížov k tomu? Je to ako menštruačné kŕče s ovulačnymi bolesťami dokopy😫
Mám pocit, že v poslednej dobe mávam takéto bolesti mimo ms dosť často.
Kedysi som mala ms úplne v norme, rokmi je to ale stále horšie a bolestivejšie. V posledných mesiacoch mám tiež veľmu slabú menštruáciu, ani tá menštruačná krv nie je úplne typická skôr jemne ružová, niekdy hnedá, ale aj toho je len veľmi malo, tiež sa mi skrátila doba, predtým 6-7 dni teraz okolo 4 pričom je naozaj extrémne slabá, ale zato extrémne bolestivá. Nepomáhajú mi ani tabletky od bolesti, naposledy
som z práce s plačom volala mame, aby po mňa prišla a išla so mnou na pohotovosť lebo už som to nevedela vydržať. Toto cele trvá asi 5 mesiacov. Pred pár týždňami som bola aj na gyn prehliadke (moju pôvodnú zastupovala nejaká nová a mladá dr), ale nič zvláštne mi na to nepovedala a počas kontroly mi tiež povedľa že všetko vyzerá byť ok. U svojej obvodnej mi zobrali krv, ale výsledky sú vraj ideálne. Užívam rôzne doplnky na zmiernenie, ale nejak to nepomáha. Neviem čo s tým, celkom mi to už znepríjemňuje bežný život😫

Zrejme telo ešte prežíva po menstruacii a bolesť sa tým pádom objavuje aj po môžu to byť dozvuky. Skúšala by som termofor a odporúčam aj kvapky gynex mne pomohli celkom ale treba ich dlhodobejšie užívať