icon

Polyp na maternici

19. okt 2023

Ahojte, idem si pre skusenost.Na maternici mi nasli polyp.Chcem sa teda opytat.Ta ktora to mala tak ste si davali vyberat ako to prebiehalo, bolelo to potom.Aka bola narkoza boli ste velmi otapana.Zaujima ma vsetko idem prvykrat pod narkozu a prvykrat s takym niecim.Tak ak ste boli na zakroku aj v Presove na sukromnej poliklinike bola by som vdacna za recenziu.Dakujem

lukbe
19. okt 2023

Narkóza úplne slabá, žiadne oťapenie, žiadne bolesti, asi týždeň, dva krvácanie, prístup v pohode.

colsami
19. okt 2023

Narkoza 10 minutova, ziadne otapenie, ziadne bolesti, krvacanie asi 1 a pol dna, na druhy den som pomaly nevedela ze nieco bolo robene, uz som normalne bola v praci.

Zavisi samozrejme aj od rozmerov ci umiestnenia Tvojho polypy.

janinah
19. okt 2023

Gynstar? Nemáš dôvod na obavy,sú v pohode a budeš aj ty.Nebudes môcť šoférovať v ten deň,niekto po teba musí prísť.Krvacanie 1 az2 dní,ostaň doma cca 3 dní,oddýchneš.

autor
19. okt 2023

@janinah A čo si mám vziať so sebou?

janinah
19. okt 2023

Pri objednaní telefonicky nepovedali?

colsami
19. okt 2023

Nocnu koselu, prezuvky, obciansky, karticku poistenca, predoperacne, nohavicky, vlozku, mobil.
Hovoria to do telefonu pri objednani.

autor
22. okt 2023

@colsami nič mi nepovedali,takže ďakujem

ira25
16. nov 2023

Ahoj,už máš po?
Idem sa aj objednať.
Bola si v PO gynstar?
Ako to prebieha tiež zháňam info a asi pôjdem objednať osobné,nech mi povedia čo a ako.
Dik za odpoveď ❤️

autor
5. dec 2023

@ira25 ahoj ešte som nebola, nakoniec som ochorela zistili mi nejakého bacila tak, som na ATB ešte ale zvažuje o Sofic Clinic v PO ak píšem správne názov ak nie ospravedlňujem sa.

ira25
6. dec 2023

Už je to neaktuálne,včera som bola v gynstare na jednodňovéj chirurgii,takže už mám potom.

ira25
6. dec 2023

Ešte dodám,že maximálna spokojnosť.

autor
15. jan 2024

Ahojte, ženy tie čo ste už po ,tak mali ste bolesti? Ja idem 30.1 do Sofic clinik.A mám strach😀

lukbe
15. jan 2024

Žiadne bolesti. Neboj, všetko v pohode.

autor
15. jan 2024

@lukbe ďakujem😊😇

arieska
15. jan 2024

tiež som sa veľmi bála, ale nebolo to nič strašné. Prišla som ráno v deň operácie nalačno, ubytovali ma, doniesli nejaké oblbováky, takže som len driemala do operácie. Operácia všeho všudy aj s prevozom a s prípravou dokopy do hodinky. Po operácii krvácaš takže treba si zobrať do nemocnice tie vložky ktoré sa používajú aj po pôrode. Večer ma pustili domov, len musel po mňa niekto prísť lebo po narkóze nemôžeš šoférovať. Bola som taká spavá. Na druhý deň som mala dovolenku, ale cítila som sa dobre, potom bol víkend a potom som už šla normálne do práce. Slabé krvácanie a špinenie, bez bolestí.