icon

Pomáha gumičkovanie hemoroidov dlhodobo?

milanx777
10. jún 2024

Ahojte, chcem sa opytat, boli ste niekto na to gumickovanie hemoroidov a kde Vam to robili? Hladam idealne trenciansky kraj, prievidza a okolie kde to robia. A este ma zaujima ma ci to niekomu pomohlo z dlhodobeho hladiska ze s tym mal uz po tom gumickovani pokoj na trvalo alebo je lepsie ist na operaciu laserom. Ja som bol na operacii laserom pred vyse rokom ale vratilo sa mi to, tak uz som aj voci tym operaciam skepticky a hladam najlepsiu moznost aby mal clovek pokoj natrvalo. Vopred dakujem! 🙂

Strana
z2
smejlicka
13. mar 2025

@blanche8 ja mam vnutorne hemoroidy dost velke preto tolko sedeni...uvidim zajtra po kolono ale doktor uz uvazuje aj operaciu...ja mam len nepohodlie, nutkanie na wc a pocit plnosti ziadne masticky cipky si nedavam su II.typu...obcas na toaletaku trochu krvi...po gumicke mam len nutkanie na stolicu a vecer sa snazim lezat na boku

blanche8
14. mar 2025

@smejlicka aj ja mám vnutorne, vraj nie veľké ale pri stolici mi jeden vždy vychadzal (od covidu asi 3-4roky) včera som bola za celý deň 8xna toalete🙈 (ešteže je to riedsie 🙈 no aj tak vidím všetkých svätych) a v noci tiež, plus také tlaky (akoby tie gumicky chceli ist vonku) aj som sa to trochu rozdychavala po byte😁 môžem sa opýtať či Ti dali nejaké odporucanie? Lebo mne nie (okrem kludoveho rezimu a nezdvihat tazke )😁 ani kontrolu vraj nepotrebujem, len ak by boli komplikacie, tak mám volať 😘 odporucania myslím, či máš nejako upravit stravu, alebo aké masti by pomohli alebo lieky a pod.😘😘

smejlicka
14. mar 2025

@blanche8 ahoj tak uz po kolonoskopii ...mam vyrazne rektalne veny 🙈🙉 a rozsirene cievy kvoli chorobe co mam (port.hypertenzia) inac nalez ok, ak budem anemicka mam prist na kontrolu pred troma rokmi som mala pozit.vysledok z histologi nasiel uz bol polyp vonku....a co sa tyka hemoroidov tak mi dali taky letacik aby som si prestudovala

smejlicka
14. mar 2025

@blanche8 skor doplnam vlakninu...a kolko krat si bola na gumickach?

blanche8
14. mar 2025

@smejlicka dakujem za info x toto je prvy krát xx
Tak to máš toho dosť, prajem skóre uzdravenie xx

ginokk
9. apr 2025

ach jaj celkovo je to obrovska dilema co robit a ci vobec, ja som mal za zivot 3x vystupeny hemoroid von, teraz to trvalo vyse mesiaca kym sa to spratalo, ale citim nieco, a minuly rok par krat krvacanie pri stolici, ale v obdobi ked som viac pil alkohol :(, tak som bol na 2 rekto vysetreniach a jeden povedal gumickovanie na 5x a druhy povedal laser na supu vsetko, hemoroidy 3. stupen vraj, no a tretia moznost je davat si pozor a dufat, ze sa to nezhorsi, ja u tych proktologov vnimam obrovsky konflikt zaujmov, ked robia diagnozu a zaroven aj operuju za tucne prachy... no fakt neviem co idem robit😵 uz som bol rozhodnuty ist na laser, ale ked citam ,ze sa to vracia...😢

Strana
z2