Pomohla vám sexuálna abstinencia pri opakovaných zápaloch močových ciest?
Baby akurát som dobrala par dni dozadu atb už som mala aj menzes ten už aj skončil a stále sa držím ok.. No bojím sa ,ze po milovaní zase prídu problémy.. Máte niektorá skúsenosť? Treba tomu dat ešte pokoj či sa nemám čoho obávať.. Hygiena pred aj po je samozrejmosť + vycikanie sa a Blokurima prášok..
@minsi to už mám dávno za sebou, 3 roky sa trapim.. Dúfam že už som sa dotrápila.. Všetky stery mám u gyn negatívne
@sima338 baby ja som po tejto stránke úplne v pohode stále len pri cikani..
sex.abstinencia nie je dlhod.riesenie...skus kuru uro-vaxom, je to liek na predpis, mne to pomohlo.plus vycikat podla moznosti pred a urcite po sexe..hygiena samozrejme standard sprcha, to snad nemusime spominat.
Ja som mala vyše roka opakovane problémy,každé dva týždne Atb,všetky vyšetrenia som prešla,negatívne..ak môžem poradit,skus Vitagyn krém, je to práve na takéto veci dobre a užívaj woman super dophilus..Mne to pomáha
Partner je vyšetrený?
@janinah nieje, vraj kým on nemá problémy tak jeho riešiť netreba.. Názor 2 lekárov.. Ale ja som tiež názoru, ze by to bolo dobre skontrolovať aj jeho.. A právě kvôli tomu sa Teraz aj bojím... Urowaxom beriem aj probiotika gynimum aj vaginálne gynimum
u imunologa si bola? mne zistila alergiu na bielkovinu kravskeho mlieka ktora sa prejavovala zapalni
@amonet bola a tiež mi nič nebolo zistené..
A čo vychádza kultivačne, aký pôvodca zápalu? Ak náhodou e.coli, mne pomohol hydrolyzat e.coli Urovaxom
Mala si to výlučne opakovane iba po styku???
Bež na infekčné. Ak máte v okolí teda schopnú. Informuj sa o ureaplazme. Robí sa na to vyšetrenie aj u gyn, avšak infekčný z nejakého dôvodu to robia komplexnejšie. U mňa na gyn negat a na infekčnom jasný pozit. A musela som to mať roky.
Ahoj, daj si spraviť u urológa testy na pohlavné choroby... Ja som sa tak trápila 6 rokov, zápal močových ciest som mala každý mesiac... Nakoniec mi zistili pozitívnu ureoplazmu, silné antibiotika ja aj partner na 10 dní a odvtedy som zdravá 🙂 mam rovnakého partnera 8 rokov, očividne sme sa nakazili na kúpalisku 🙂 držím palce ❤️
@msku ahoj ureaplazmy mam negatívne ale ďakujem za radu
@janinamojka nie ja som to mala vkuse.. Dopriala som atb a hneď 1-2dni nato zase späť..
@lusyc e coli, klepsiela, enterococus fecalis, streptokoka som mala
@lenusa20 nemala si prosím ta problém s otehotnením?
Tri potraty a niekoľko biochem behom dvoch rokov. V lete sme s mužom prešli komplex liečbu ureaplazmi a teraz som tehu, všetko ok.
Držím palce nech to teda teraz dotiahnete do úspešného konca...ja mam tiez uz niekoľko biochem za sebou.. Rozmýšľam ci mam teda zbehnúť ešte nato infekčné lebo u gyn 2krat ureaplazma negatívna aj mykoplazmy atď..
ja by som ti ešte odporucila probiotika, každy den. ja mám napr pearls pre ženy, ecoli sa prenasaju aj z criev, vyskusaj, určite ti to neubliži
Vyskúšaj oblickove kvapky od valovica. Ja som mala nonstop zápaly mocaku už take, že som cikavala cistu prv, nepotrebovali ani papierik na prítomnosť krvi 😅a tie kvapky mi naozaj pomohli odvtedy mám klop klop klop pokoj
Ahojte žienky...dlhé roky som mávala opakované mykozy. No v poslednej dobbe cca 2 roky dozadu som ich uz mala veľmi často. No dostala som sa k takym vedomostiam a informáciám, ktoré mi otvorili oči a ja som pochopila príčinu mykozy, A to že som bola velmi vnutorne znecistena a prekyslena. Cize urobila som to, ze som postupne zmenila svoju zivotospravu a komplexne som sa ocistila od bakterii, parazitov, pliesni, kandidy, roznej chemie ktora je uplne vsade, od tazlych kovov... A nemavam vobec ziadne zapaly, a nebyvam vobe chora 🙂 Očista je pomocou špeciálnych byliniek ktorých ucinok je až 98% na naše organy a maju tu silu telo vyčistiť, bunky vyzivit a zregenerovať 🙂 Kto by chcek vediet blizsie ako uoravit stravu a o aku ocistu tela ide, kludne mi napiste. Rada Vám vysvetlím bližšie čo by pomohlo Vám na vaše ťažkosti. Vieme si dať konzultáciu 🙂
Kup si testovacie pruzky na moc v lekarni a skontroluj si moc napr rano a potom o par hodin... S opakovanymi "zapalmi" sa trapim s dcerou a problem je uplne niekde inde... Dcera ma total zly a po 2 3 hodinach ho ma ukazkovy... Atb u nej nehrozia, tymi sme jej dodrbali creva... Na uro a u dr sme boli ako na klaviri a ziadne provlemy, len zly moc... takze atb atb a atb... ale presli sme z rozhodnutia nasho dr na alternativne formy, lebo vsetko vsade ok... Lenze teda dcera ma 5 rokov, ziadneho sex partnera nema... U teba by som poslala k dr chlapa a sla alternativnou medicinou

Mala som tiež tieto problémy a po návšteve gyn mi bola zistená nejaká baktéria. Po prelieceni som v poriadku, takže odporúčam návštevu gyn.