Pomohol vám Urovaxom pri opakujúcich sa zápaloch močových ciest?
Ahojte zasa mam zapálené močové cesty. Lekárka si všimla ze už som s tým bola viackrát a nasadila mi urovaxom. Pomohol vám pri dlhodobom užívaní? Mám hyperaktívny močový mechúr takže je citlivý a aj jedna kvapka spôsobí ze je na pocit plný. Zápal mam 3x v živote ale stále mam v moci leukocyty hocikedy prídem na vyšetrenie.
@anonym_autor ano, pomohol
Áno, pomohol
Ano aj mne pomohol
Nie
@anonym_autor Beriem od leta aj troje ine lieky no neviem ci zaberá .
@anonym_autor ano a velmi
No brala som niekolko kur pravidelne
@anonym_autor ano a velmi
No brala som niekolko kur pravidelne
@taktotedanie smiem sa opýtať koľko je niekoľko kúr? Jedna kura má tri mesiace čiže brala si to dajme tomu rok v kuse?
@taktotedanie smiem sa opýtať koľko je niekoľko kúr? Jedna kura má tri mesiace čiže brala si to dajme tomu rok v kuse?
@hopsas 3 mes potom pauza, zase 3mes pauza atd
Pozom vzdy kontrola mocu, v lete som mala uplne volno a predlzila sa pauza aj na 4mes kedze som mala vzdy v lete lepsie vysledky, vies co trvalo to urcite snad aj dva roky s prestavkami
Ale pomohlo
@anonym_autor no dost zavisi, aka bakteria zapal sposobuje. Urovaxom je prioritne urceny na ecoli. Mne to pomohlo, ked som mala zapaly z ecoli. Ale uz nepomohol vobec, ked mi zapal zacal sposobovat enterokokus.
Tiez mi ostal po jednom zapale, ktory som ale liecila asi tri tyzdne, hyperaktivny mechur. Na to mi vtedy velmi pomohol spasmed, ale zapal musi byt riadne prelieceny podla kultivacie.
Žienky prosím vás z čoho tie zápaly mate? Čo povedal lekár? Čo hovorili výsledky?
Žienky prosím vás z čoho tie zápaly mate? Čo povedal lekár? Čo hovorili výsledky?
@anonym_autor ja som 50+ menopauza vždy po styku s manželom...
@anonym_autor ja mám stále ecoli, už mi vyrábajú autovakcinu
@anonym_autor áno mne pomohol. Od vtedy sa mi to nevrátilo ani raz. Roky som to už nemala.
@anonym_autor ja som 50+ menopauza vždy po styku s manželom...
@anonym_a1bb58 ecoli, každý jeden-dva mesiace. Nepomohlo nič až aplikácie Instylan do mechúra. Odvtedy mám pokoj. Na rýchlu pomoc večer blokurima 👍👍👍
@anonym_autor ja pracujem v zdravotnictve a mam znizene igA v ramci imunity cize sliznicny ochranny faktor , ked ho mam malo tym padom sa lepsie bacily na mna chytaju 😂
Brala som aj imunor

@anonym_autor ja to beriem štvrtý mesiac a nemám pocit že by.mi to pomohlo.